Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

Ξεχάστηκαν τα σχέδια για τα υδατοδρόμια Τονίζει σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

            Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, επισημαίνοντας ότι μια ακόμη σημαντική επένδυση, ένα έργο πνοής, αυτό της αδειοδότησης των υδατοδρομίων έχει αφεθεί στην τύχη του. Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Μαγνησίας τονίζει ότι, παρά τις υποσχέσεις του αρμόδιου υπουργείου για επίσπευση της διαδικασίας, το επίμαχο νομοσχέδιο ακόμη δεν έχει προωθηθεί στη Βουλή για επεξεργασία και συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές και την Ολομέλεια.
Συγκεκριμένα, στην ερώτησή του ο Χρήστος Μπουκώρος αναφέρει τα εξής:"Το νομοσχέδιο της αδειοδότησης των υδατοδρομίων τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από τις 5 Αυγούστου 2016 μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου 2016. Έκτοτε, απόλυτη σιγή καλύπτει το συγκεκριμένο ζήτημα, με τις υποσχέσεις του υπουργείου για επίσπευση της νομοθετικής διαδικασίας να αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά κενές περιεχομένου. Ο υπουργός βέβαια είχε δεσμευτεί, τον περασμένο Ιούλιο, ότι το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια επρόκειτο να κατατεθεί στη Βουλή «εντός των προσεχώς ημερών».  

Ζητούν την καταβολή έκτακτης ενίσχυσης και σε πλημμυροπαθείς της Σκοπέλου


Αναφορά στους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου και Γιώργος  Λαμπρούλης ζητώντας την καταβολή έκτακτης ενίσχυσης και σε πλημμυροπαθείς της Σκοπέλου.


Στην αναφορά επισυνάπτεται η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, με την οποία ζητείται να καταβληθεί έκτακτο επίδομα στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Σκοπέλου, που επλήγησαν από τις πλημμύρες στις 22 και 23 Σεπτέμβρη 2015.

Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης Olympiakos Piraeus - Smyrnis Live streaming

Ξάνθη – ΠΑΟΚ Xanthi FC - PAOK Live streaming

Δήλωση από την Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Είχα την τιμή να παραβρεθώ απόψε σε μια σπουδαία εκδήλωση: Ο πρώτος σκύλος-οδηγός τυφλών στην πόλη του Βόλου παραδόθηκε σε τελετή που έγινε στην αίθουσα του Δημαρχείου Βόλου, από την πρόεδρο και τον εκπαιδευτή του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος, στον Βολιώτη Γιώργο Τότα, που έχει προβλήματα όρασης. Μόνο συγκίνηση...

Δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει η ΕΕ με τον γύρο, όμως με την κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε άλλον ένα γύρο λιτότητας & ξεπουλήματος

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου