Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

Barcelona - Olympiakos Live Stream Live streaming

"Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία της Γλώσσας και της Σκοπέλου"

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Με έκτακτο δελτίο, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού αύριο Σάββατο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν:

A. Μέχρι το απόγευμα, τις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανόν την ανατολική Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά (κυρίως τη Φθιώτιδα).

Β. Μέχρι το βράδυ τα Δωδεκάνησα και πιθανόν την Κρήτη (κυρίως την ανατολική)

Πως μοιράστηκε η τουριστική πίτα στο πρώτο εξάμηνο-Τα ντέρμπι και οι… ανατροπές.


Εντυπωσιακές ανακατατάξεις, σημαντικές μεταβολές στο «χρηματιστήριο» των τουριστικών περιοχών και την ταχεία διαμόρφωση ενός νέου σκηνικού στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά αποτυπώνουν τα οριστικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας για τις επιδόσεις του ελληνικού τουρισμού στο πρώτο εξάμηνο του 2017.
Η κατανομή των εισπράξεων μεταξύ των περιφερειών της χώρας, μάλιστα, και η ανάλυση των σχετικών στοιχείων επιβεβαιώνουν το εκτεταμένο ανακάτεμα της «τράπουλας» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μεγάλο deal αλλάζει το "χάρτη" στη ναυτιλία

Σε συμφωνία απόκτησης ποσοστού 48,53% του μετοχικού κεφαλαίου που κατέχει στη HELLENIC SEAWAYS η εταιρεία Μινωϊκές Γραμμές, προχώρησε η Attica Α.Ε. Συμμετοχών, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Marfin Investment Group (MIG).

Επίσης, η εταιρεία Μινωικές προχωρά στην αγορά 2 πλοίων.

Ενημερωτικό διήμερο για τον καρκίνο του μαστού από τον Δήμο Σκοπέλου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου