Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017

«Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ο κύριος σεισμός»


Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι σεισμολόγοι που παρακολουθούν, ωστόσο, την εξέλιξη του φαινομένου.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας - Καθηγητής Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας. Μιλώντας στον Realfm, συμπλήρωσε ότι «ο σεισμός είχε βάθος της τάξεως των 8 χλμ. Δεν υπήρχαν ζημιές ούτε στις Σποράδες, ούτε στη Σκύρο. Αλλά, έγινε αντιληπτός στη μισή Ελλάδα».
Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ η σεισμολόγος Γεωργία Πανοπούλου διευκρίνισε ότι ακόμα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν ήταν η κύρια δόνηση, ωστόσο όπως τόνισε το φαινόμενο δεν εμπνέει προς το παρόν ανησυχία.

ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΈΣ ΣΤΟ S/M SKOPELOS ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ S/M ASTERAS.


Νέα δρομολόγια του «Ερατώ» από σήμερα

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ο νέος πίνακας δρομολογίων, που αφορά στο υδροπτέρυγο «Ερατώ», ο οποίος θα ισχύει μόνο για τις ημέρες Πέμπτη 12-10-2017, Παρασκευή 13-10-2017, Δευτέρα 16-10-2017, Τρίτη 17-10-2017, Πέμπτη 19-10-2017 και Παρασκευή 20-10-2017.

Ποια σημασία έχει ο γαστρονομικός τουρισμός για τους ταξιδιώτες

Η γνωριμία με την τοπική κουζίνα είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι του ταξιδιωτικού προγράμματος για το 54% των ταξιδιωτών

To 54% των ταξιδιωτών θεωρεί απαραίτητο να δοκιμάσει στις διακοπές την τοπική κουζίνα, το 48% μετά τις διακοπές αναπολεί ιδιαίτερα το πρωινό στο ξενοδοχείο ενώ ειδικά για τους κινέζους, το 66% δοκιμάζουν την τοπική κουζίνα, με το 69% όμως να αναφέρει ότι τους λείπει η παραδοσιακή κουζίνα της χώρας τους.

100 δόσεις και έξτρα εκπτώσεις για τα αυθαίρετα

Αύξηση των δόσεων από 80 σε 100 για την εξόφληση των προστίμων, αλλά και αλλαγές για όσους πολίτες είχαν δηλώσει αυθαίρετα στις προηγούμενες ρυθμίσεις και τα μεταφέρουν στη νέα, ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας χθες στη Βουλή.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σταθάκης κατά την ομιλία του είπε πως όσοι «μεταφέρουν» το ακίνητό τους από τις παλαιές ρυθμίσεις στη νέα μέσα στο πρώτο εξάμηνο ισχύος της θα τύχουν έκπτωσης 20%.

Αύξηση - σοκ έως και 130% στις ασφαλιστικές εισφορές επαγγελματιών από το 2018

Αύξηση - σοκ έως και 130% στις ασφαλιστικές εισφορές επαγγελματιών από το 2018

Για να αποφευχθεί η απότομη επιβάρυνση που θα προκύψει, προβλέπεται το 2018 να λαμβάνεται υπόψη για την επιβολή των ασφαλίστρων στον ΕΦΚΑ το 85% του φορολογητέου εισοδήματος μαζί με τις αναλογούσες εισφορές (θα γίνεται έκπτωση 15%)

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ανησυχία επικρατεί στο νησί σχετικά με το σεισμό ,Εάν ήταν αυτός ο κύριος σεισμός..


βράζουν οι βόρειες Σποράδες από συνέχεις σεισμικές δόνηση ο τελευταίος πριν λίγα λεπτά βορεια από την Σκιάθο ,από τους σεισμολόγους ανακοινώθηκε ότι δεν ξέρουν εάν είναι ο κύριος σεισμός αυτος που έγινε τα ξημερώματα ,εμείς θα παρακολουθούμε από όλα τα σεισμολογικά κέντρα και θα σας ενημερώνουμε

Πετάχτηκε από τα κρεβάτια όλοι οι Σκόπελος τα ξημερώματα από τον τεράστιο σεισμό στην γειτονιά μας !

Σεισμική δόνηση 5R ανοικτά των ΣποράδωνΣεισμική δόνηση 5R σημειώθηκε στις 01.49 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά των Σποράδων σύμφωνα με την προκαταρκτική μελέτη του Ευρωπαϊκού-Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου.

Το επίκεντρο της δόνησης ορίζεται στα 31 χλμ. ανατολικά του Πατητηρίου Αλοννήσου και το εστιακό της βάθος στα 2 χλμ.

ΝΕΩΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

ΣΟΚ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΣΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 5,3 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου