Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Μην αφήνεις έναν αθώο στη φυλακή, επειδή σιώπησες. Αύριο θα είναι η σειρά σου

Όταν ΚΑΝΕΝΑΣ μάρτυρας κατηγορίας δε σε αναγνωρίζει, αλλά το Κράτος επιμένει να σε θάψει

Θέλουν να θάψουν έναν νέο άνθρωπο ΧΩΡΙΣ στοιχεία. Αν το επιτρέψουμε, είμαστε συνένοχοι.

Τα ορφανά του Σημίτη στην αγκαλιά του Κυριάκου - Αύριο στο "Ποντίκι'


Αν ψάχνετε συνώνυμο της σκευωρίας...Υπόθεση #Theofilou

Επιτέλους: Ήρθε το dislike στο Facebook!

[KoolNews]: Επιτέλους: Ήρθε το dislike στο Facebook!
Μετά από μακροχρόνια απαίτηση των περισσοτέρων χρηστών αποφασίστηκε να μπει στο Facebook το πολυπόθητο… dislike!

Καθυστερεί η υλοποίηση του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος μαζί με τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, βουλευτή Πέλλας Ν.Δ. Γεώργιο Καρασμάνη, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζητώντας να ενημερωθούν για την αδικαιολόγητη και μακροχρόνια καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση του επιχειρησιακού προγράμματος αλιείας και θάλασσας 2014-2020.

Βραβεύτηκε η Αλόννησος


Μια ακόμη σημαντική διάκριση προστέθηκε στην πλούσια συλλογή βραβείων για την Αλόννησο, σε αναγνώριση της συστηματικής προσπάθειας του δήμου για την προστασία του περιβάλλοντος.
Το νησί βραβεύτηκε τιμητικά από τον κορυφαίο Tour Operator της Σκανδιναβίας Apollo Travel Group, την Κυριακή 20 Μαρτίου, για την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής σχετικά με την κατάργηση της πλαστικής σακούλας, ως δείγμα πρωτοπορίας και οικολογίας στην Ελλάδα. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Αλοννήσου στην έκθεση Τουρισμού «Mediterranean Panorama 2017».

Υποδομές για... VIPS στο αεροδρόμιο Σκιάθου

Σχέδιο αναβάθμισης του αεροδρομίου της Σκιάθου, το οποίο περιλαμβάνει  τον εξωραϊσμό της σημερινής του εικόνας αλλά και τη δημιουργία χώρου αναμονής υψηλών προδιαγραφών για επισκέπτες με ανάλογο βαλάντιο, καταγράφεται στις προθέσεις  των υπευθύνων της Fraport Greece.  Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, η αλλαγή σκυτάλης στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, με το χρόνο ανάληψης δράσης από τη Fraport  να τοποθετείται, εκτός απροόπτου, στα μέσα του επόμενου μήνα.

Ο καλύτερος καφές στη Σκόπελο είναι σε ένα μαγαζί με ιστορία είναι το....


Είχα πολύ καιρό να κατέβω στην παραλία για καφέ σήμερα αποφάσισα λόγω του καιρού να κατέβω στην παραλία και έτσι πήγα στην καφετέρια που πηγαίνω πάντα για καφέ είναι τα καράβια .πρέπει να πω ότι είναι ο καλύτερος καφές που έχω πιει στη Σκόπελο είναι μία καφετέρια με ιστορία πάρα πάρα 

Σκουρλέτης: Διαφωνώ με το ξεπούλημα της ΔΕΗ, αλλά κάνω τουμπεκί για να μην χάσω τα μισθά!


Στημένο αποκάλεσε το διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση μέρους των παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος όμως τελικά διευκρίνισε ότι θα πειθαρχήσει στην όποια συλλογική απόφαση της κυβέρνησης και του κόμματος γιατί έχει γαλουχηθεί με αυτόν τον τρόπο και δεν είναι στην Αριστερά για να κάνει προσωπική καριέρα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σύντροφος με μακρύ χέρι «Σακάτεψε στο Ξύλο» παρουσιάστρια του Alpha

Το θέμα έχει φτάσει μέχρι την Διοίκηση του καναλιού. Ο τυπάκος αυτός που έγινε ξαφνικά γνωστός εξαιτίας της σχέσης του...

Big Brother 1: Η ακατάλληλη αποκάλυψη που ήρθε για πρώτη φορά στο φως και άλλαξε όλα τα δεδομένα!

Το εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Ελένη Μενεγάκη...

Είναι δύσκολο να σταθεί όρθιο ένα άδειο σακί. Βενιαμίν Φραγκλίνος

Αυτο απο skouries

ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΤΟΥ 1934

Απορία

Τα ελληνικά νησιά δεν είναι μόνο οι παραλίες- H άλλη πραγματικότητα


Για όλους τους κατοίκους της ηπειρωτικής Ελλάδας, τα νησιά μας έχουν συχνά μυθικές διαστάσεις, συνδεδεμένες με διακοπές και αναμνήσεις. Ομως ποια είναι πραγματικά η νησιωτική Ελλάδα, μακριά από ταξιδιωτικούς οδηγούς αλλά και τοπικισμούς; Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δημιούργησε τον πρώτο άτλαντα των νησιών μας, ένα πόνημα που, πέρα από το εγκυκλοπαιδικό του ενδιαφέρον, δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τον χαρακτήρα και την εξέλιξη της νησιωτικής Ελλάδας, τις δυνατότητες και τα σημεία υστέρησης. Τον άτλαντα δημιούργησε το Εργαστήριο Τοπικής και Νησιωτικής Ανάπτυξης, με επικεφαλής της συγγραφικής ομάδας τον Γιάννη Σπιλάνη, αναπλ. καθηγητή στο Τμήμα Περιβάλλοντος, και τον Θανάση Κίζο, αναπλ. καθηγητή στο Τμήμα Γεωγραφίας. Ο άτλαντας καλύπτει και τα 114 κατοικημένα νησιά της χώρας, προσεγγίζοντάς τα γεωγραφικά, δημογραφικά και οικονομικά. Ας δούμε ορισμένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του άτλαντα, ξεκινώντας από την οικονομία:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ METLIFE Μαθητές δίνουν την επιχειρηματική τους... ενέργεια στον Τουρισμό

Την δική της συμβολή στον Τουρισμό προσέφερε η Εικονική Μαθητική Επιχείρηση «3S» με την δημιουργία του προϊόντος της «school synergy snack», στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο πρόγραμμα Εικονική Επιχείρηση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/JuniorAchievementGreeceσε συνεργασία με την MetLife.Πρόκειται για καινοτόμα snacksμε συστατικά που παράγονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με σκοπό την τουριστική προβολή των περιοχών αυτών.Ο κύκλος εργασιών της επιχείρησης ξεκινάει με την παραγωγή μια γλυκιάς μπάρας δημητριακών με συστατικά από την Αττική γη, με ιδιαίτερη έμφαση στην ελιά.
Μαθητές δίνουν την επιχειρηματική τους... ενέργεια στον Τουρισμό
H επιχειρηματική ιδέαγεννήθηκε από μαθητές του1oυ ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίαςσε συνεργασία με το ΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου αλλά και του 6ου Γυμνασίου Ν. Ηρακλείουμε την πολύτιμη καθοδήγηση που έλαβαν μέσω του εκπαιδευτικού

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! Η ανησυχητική αποκάλυψη που τους έχει πανικοβάλει – Τι περιμένουν μέσα στο χρόνο μπορεί να συμβεί ένας πολύ μεγάλος σεισμός στην θάλασσα του Μαρμαρά, δυναμικότητας 7,2 της κλίμακας Ρίχτερ

Galata-Tower

Την πολύ ανησυχητική αποκάλυψη ότι ακόμα και μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να συμβεί ένας πολύ μεγάλος σεισμός στην θάλασσα του Μαρμαρά, δυναμικότητας 7,2 της κλίμακας Ρίχτερ που θα πλήξει καίρια την Κωνσταντινούπολη, κάνει το γνωστό Ινστιτούτο Σεισμολογίας της Τουρκίας, Kandilli.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ – ΣΟΚ: ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! «Ελάτε γρήγορα θα με πυροβολήσουν ξανά…»

paraolimpionikis_Mosxato

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι αγωνιώδεις εκκλήσεις για βοήθεια του Μάριου Λουκόπουλου, που πυροβολήθηκε από τον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη, στο Μοσχάτο.
Οι εκκλήσεις καταγράφηκαν από το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης κι εμπεριέχονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση του φόνου που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα το πανελλήνιο.

ΠΙΟ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Ξύλο για τη σειρά προτεραιότητας στη διανομή τροφίμων στο Αγρίνιο (photos)


Άγριο ξύλο έπεσε το πρωί στο Αγρίνιο με αφορμή την… σειρά στη διανομή φρούτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ (ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ) … !!!ΕΤΣΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!!

dei-logariasmoi

Κατά 23% αυξάνει το κόστος τΗς κιλοβατώρας για όποιον περάσει το φράγμα των 2.000, χωρίς να υπολογίζονται οι λοιπές χρεώσεις που προσαυξάνουν το λογαριασμό έως 76% προ φόρων !!!
Με μεγάλες προσαυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, που αφορούν κυρίως τους χειμερινούς μήνες, από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, έρχονται αντιμέτωπες μεγάλες κατηγορίες καταναλωτών.

Ο καλύτερος καφές στη Σκόπελο είναι σε ένα μαγαζί με ιστορία είναι το....


Είχα πολύ καιρό να κατέβω στην παραλία για καφέ σήμερα αποφάσισα λόγω του καιρού να κατέβω στην παραλία και έτσι πήγα στην καφετέρια που πηγαίνω πάντα για καφέ είναι τα καράβια .πρέπει να πω ότι είναι ο καλύτερος καφές που έχω πιει στη Σκόπελο είναι μία καφετέρια με ιστορία πάρα πάρα

1 ώρα αβίαστος υπουργικός μονόλογος Σκουρλέτη με δημοσιογραφικό χάϊδεμα & προκλητική αβάντα στο "βοθροκάναλο"

Έλληνες παλληκάρια έσπασαν τη τζαμαρία εισπρακτικής εταιρείας στην Καλλιθέα

Αναρχικοί έσπασαν τη τζαμαρία εισπρακτικής εταιρείας στην Καλλιθέα

Ομάδα περίπου 15 ατόμων εισέβαλε το μεσημέρι της Τετάρτης σε εταιρεία η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας στην οδό Βενιζέλου στο νούμερο 2.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Επαναδρομολογείται το FlyingCat 6 στη γραμμή Βόλος – Σποράδες

Επαναδρομολογείται από αύριο Πέμπτη 30 Μαρτίου στη γραμμή Βόλος – Σποράδες το καταμαράν FlyingCat 6 που βρισκόταν σε ακινησία από τον Νοέμβριο του 2016.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα δρομολόγια μέχρι 9 Απριλίου θα γίνονται καθημερινά με απόπλου από την Αλόννησο στις 6.40 το πρωί, άφιξη στο Βόλο στις 9.55 και απόπλου από το λιμάνι του Βόλου προς τα νησιά στις 14.30 από Δευτέρα ως Σάββατο και 16.00 τις Κυριακές.

Διάσημος καρδιοχειρουργός κατηγορείται για σειρά βιασμών και σεξουαλικών επιθέσεων σε νοσοκομείο

Ρωσία: Σεισμός 6,9 Ρίχτερ σημειώθηκε στη Βερίγγειο θάλασσα

Ρωσία: Σεισμός 6,9 Ρίχτερ σημειώθηκε στη Βερίγγειο θάλασσα

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα κοντά στα νησιά Κομαντόρσκι στην ανατολική Ρωσία, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Σε ρύθμιση όλα τα χρέη άνω των 20.000 ευρώ


Το σχέδιο νόμου αποτελεί ένα ολοκληρωμένο θεσμικό πλαίσιο που θα δίνει τη δυνατότητα σε βιώσιμες επιχειρήσεις να ρυθμίσουν συνολικές οφειλές τόσο προς τον ιδιωτικό τομέα όσο και προς το Δημόσιο
Διακανονίζονται οι οφειλές προς τράπεζες, Εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και προμηθευτές. Προβλέπεται «κούρεμα» χρεών αλλά και διαγραφή κεφαλαίου σε ειδικές περιπτώσεις. Εντός δεκαετίας η αποπληρωμή. Ελαστικότερα τα κριτήρια για την ένταξη στη διαδικασία διάσωσης

Σοκ Αυτοκτόνησε 26χρονος φοιτητής

Σοκαρισμένη η κοινωνία των Φαρσάλων από την είδηση πως το μεσημέρι της Τρίτης ένας νέος άντρας μόλις 26 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του.

Περιβαλλοντική επίσκεψη στον ΧΥΤΑ Αλοννήσου

Τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων και συγκέντρωσης ανακυκλώσιμων υλικών επισκέφθηκε η περιβαλλοντική ομάδα του Γυμνασίου Αλοννήσου την Δευτέρα 27 Μαρτίου.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο “ΝΑΙ στην ανακύκλωση, ΟΧΙ στην πλαστική σακούλα”, το οποίο πραγματοποιείται κατά την τρέχουσα διδακτική χρονιά, αλλά και της σχολικής εβδομάδας εθελοντισμού για το περιβάλλον “Let’s do it Greece 2017”, στην οποία συμμετέχει το σχολείο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου