Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Συνεχίζουν το έργο τους οι δύο αντιδήμαρχοι Σκοπέλου Μάχη Κλωνάρη και Αθηνά Ντάκη

Συνεχίζουν το έργο τους οι δύο αντιδήμαρχοι Σκοπέλου Μάχη Κλωνάρη και Αθηνά Ντάκη, οι οποίες διατηρούν τις θέσεις τους μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής. Οι δύο δυναμικές αντιδήμαρχοι, οι οποίες έδωσαν δείγματα γραφής στις δύο σφοδρές θεομηνίες που έπληξαν το νησί,  αποδεικνύουν στην πράξη ότι καμία δυσκολία δεν κάμπτει, τελικά, τη δύναμη της γυναικείας ψυχής.

Νέο εισαγγελικό βέτο στην άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα

Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ"

O ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί και εφαρμόζει το φασιστικό νόμο Δένδια 

Βέτο στη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα έθεσε στις 28 του Φλεβάρη η εισαγγελέας Μαρσιώτη, ακολουθώντας τη ρότα της προκατόχου της εισαγγελέα Περιμένη. Ετσι, μολονότι τα άλλα δύο μέλη του αρμόδιου Συμβουλίου (διεύθυνση και κοινωνική υπηρεσία της φυλακής) αυτή τη φορά ψήφισαν να δοθεί στον Δ. Κουφοντίνα η άδεια που δικαιούται εδώ και περισσότερα από εφτά χρόνια, η εισαγγελέας μειοψήφισε, έθεσε βέτο και το αίτημα του πολιτικού κρατούμενου θα κριθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ Κ. ΓΟΥΡΝΑ & Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ


«Ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο νέος κόσμος πασχίζει να γεννηθεί.
Τώρα είναι η εποχή των τεράτων
».
Αντόνιο Γκράμσι

Η πρώτη φορά αριστερά-κυβέρνηση αυτής της χώρας, συνεχίζοντας την τακτική των νεοφιλελεύθερων προκατόχων της, στερεί από τους αγωνιστές Δημήτρη Κουφοντίνα και Κώστα Γούρνα το δικαίωμα τους σε άδειες. Στην περίπτωση του πρώτου, η αιτία -γραπτά διατυπωμένη σε βούλευμα- είναι η αμετανόητη στάση του πάνω στο ζήτημα της ένοπλης πάλης. Μια ενδεχόμενη αποκήρυξη του ένοπλου αγώνα από έναν επαναστάτη-σύμβολο όπως είναι ο Δ.Κουφοντίνας θα νοηματοδοτούσε τόσο μια νίκη για το αστικό μπλοκ όσο και μια ιστορική ρεβανς για κάθε ρεφορμιστική φωνή που ακόμα διακηρύττει πώς υπάρχει ειρηνικός δρόμος για την κοινωνική απελευθέρωση μέσω μεταρρυθμίσεων, χωρίς την ένοπλη αντιπαράθεση με το κεφάλαιο, το κράτος, τους υπερεθνικούς μηχανισμούς (ΕΕ-ΔΝΤ-ΝΑΤΟ) και τα κάθε λογής φασιστικά δεκανίκια τους.

Μια προσωπική εμπειρία για το πολιτικό μόρφωμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αθλιότητες, και πολιτικές αλητείες στην "Πλεύση Ελευθερίας"

Το παρακάτω κείμενο μας το έστειλε φίλη αναγνώστρια του μπλοκ μας, με την παρότρυνση να το δημοσιεύσουμε. Πρόκειται για ένα άρθρο που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Βασίλης Αυγερινός, στο οποίο εξιστορεί τις εμπειρίες που είχε στο διάστημα κατά το οποίο είχε εμπλοκή στο πολιτικό μόρφωμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. (Εξυπακούεται ότι αν υπάρξει απάντηση θα την παραθέσουμε)

Πριν από έναν χρόνο περίπου, καμιά δεκαριά νοματαίοι, κληθήκαμε από την κ. Κωνσταντοπουλου, την επικεφαλής της μετέπειτα "Πλεύσης Ελευθερίας", να συναντηθούμε στο γραφείο της στα Εξάρχεια. Στόχος αυτής της συνάντησης ήταν να συζητήσουμε μεταξύ μας πολιτικά, ώστε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο της σύστασης ενός κόμματος - κινήματος, που ενδιέφερε την ίδια αλλά και όσους κάλεσε για να συζητήσουν μαζί της. Μέχρι εδώ καλά.
Βρισκόμασταν λοιπόν περίπου μια φορά την εβδομάδα και συζητούσαμε γύρω από το πολιτικό και το ιδεολογικό αποτύπωμα αυτού του νέου εγχειρήματος, πάντα προσανατολισμένοι ότι το εν λόγω πολιτικό εγχείρημα θα αφορά στον χώρο της Αριστεράς.

Σαν σήμερα... το 1957 θυσιάστηκε ο Γρηγόρης Αυξεντίου για να μην είσαι δούλος στους Άγγλους! Το ξέχασες και έγινες δούλος του ΔΝΤ;

Περιουσιακή Κατάσταση Αιρετών ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΟνοματεπώνυμοΣχετικό αρχείο
ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΒΑΦΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Μιχαήλ
ΠΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΝΤΑΚΗ - ΑΡΚΟΜΑΝΗ ΑΘΗΝΑ 
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου 
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ 
ΚΛΩΝΑΡΗ - ΚΟΥΒΑΡΗ  ΜΑΧΗ 
ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΑΚΗ - ΜΑΛΑΜΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ 
ΓΚΟΥΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΔΕΝΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΠΕΡΙΣΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ 
ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΞΗΝΤΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 
ΡΑΜΑΝΤΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 
ΣΚΛΑΒΟΥ ΝΙΚΗ 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 
ΛΕΜΟΝΗΣ ΡΗΓΙΝΟΣ 
  
ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΑΚΑΛΙΑΓΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΑΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 8ης ΟΕ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου