Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΑΕΚ: Πλήγμα με Σιμόες – Με απουσίες στο Αγρίνιο


ΑΕΚ: Πλήγμα με Σιμόες – Με απουσίες στο Αγρίνιο | Newsit.gr


Ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού στην ΑΕΚ. Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Αντρές Σιμόες. Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” για το ματς Κυπέλλου στην έδρα του Παναιτωλικού.
Άσχημα νέα στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Αντρές Σιμόες. Οι εξετάσεις που έκανε ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος έδειξαν πως έχει υποστεί μία θλάση β’ βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει 2 με 3 εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο Σιμόες έτσι θα χάσει τα δύο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικού, αλλά και το εκτός έδρας ματς με την ομάδα του Αγρινίου, στην επανέναρξη της Superleague (07/01).
Ο Πορτογάλος μέσος ξεκίνησε σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και στην ΑΕΚ ελπίζουν να αντιδράσει σωστά ο οργανισμός του κι έτσι να είναι έτοιμος να παίξει στο ματς του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (14/01).

Αποστολή με απουσίες στο Αγρίνιο

Οι Ογκνιεν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα στο γυμναστήριο και αποκλείστηκαν -μαζί με τον Σιμόες- από την αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Εκτός έμεινε και ο Λιβάγια, για λόγους ξεκούρασης.
Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου στο Αγρίνιο
Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Γιούσης, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Αραούχο, Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger