Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Γουρούνια με κουκούλες

Με αφορμή την προσωρινή κατάληψη του Πολυτεχνείου από ομάδα παρακρατικών που υποδύονται τους αναρχικούς.

Ένα μάτσο ασφαλίτες, βαλτοί από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν κλείσει το πολυτεχνείο, με το σύνθημα
“Η Στουρνάρα παραμένει ανοιχτή προς όποιον και όποιαν επιθυμεί να επισκεπτεί το πολυτεχνείο ή να κάνει εκδηλώσεις, εκτός αν πρόκειται για εκδήλωση κομμάτων και πολιτικών οργανώσεων.Κάτι το οποίο η αριστερά παράλληλα με τα λυσσασμένα μ.μ.ε έχουν διαστρεβλώσει πλήρως.”
Ένα ομολογουμένως πολιτικά χρεοκοπημένο σύνθημα μιας και θυμίζει έντονα λίγο από Τζήμερο, λίγο από Αγανακτίστας, λίγο από χούντα.
Πολύ χαριτωμένο εσταντανέ από αυτή την παρωδία κατάληψης μπορούμε να δούμε και εδώ
“Η κατάληψη του Πολυτεχνείου εξελίσσεται με επιτυχία, ήδη οι πρώτοι πολιτικοί στόχοι για αποκλεισμό πολιτικών και κομματικών οργανώσεων, που καπηλεύονται την εξέγερση, έχουν υλοποιηθεί.
Καλούμε κόσμο στην ανοιχτή συνέλευση του κατειλημμένου Πολυτεχνείου στις 8 το βράδυ να στελεχώσουν το εγχείρημα, να κάνουμε την εξέγερση πράξη και να συγκρουστούμε με τις αστυνομικές δυνάμεις.
*Χρειαζόμεστε φαγητό τσιγάρα και πολεμοφόδια”
Κοντράροντας την γραφικότητα του ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης.
Ιδού και ολόκληρη η ανακοίνωση της ασφαλίτικης γκρούπας που καπηλευόμενη τους αγώνες του πολυτεχνείου παριστάνει την αναρχική κατάληψηΔεν θα το αντιγράψω στο Παράθυρο γιατί δεν θέλω να το λερώσω τόσο, αλλά αυτό που μας λένε περιληπτικά είναι ότι θέλουν να σπάσουν την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς (όπως θα έλεγε και ο Άδωνις) και ότι έξω τα κόμματα, και σκατά στο ΚΚΕ. Παραδόξως στο κείμενό τους οι εμφανιζόμενοι ως αντιεξουσιαστές (ΛΩΛ) δεν αναφέρουν ούτε μία φορά τα δύο κυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ακόμα και κάποιος που μεγάλωσε πίνοντας λευκή μπογιά με βάση τον μόλυβδο αντί για γάλα, μπορεί να αντιληφθεί ότι, τόσο η κίνηση του να αποκλείσουν τις κομματικές παρατάξεις από τους εορτασμούς του πολυτεχνείου, όσο και η αντιδραστική ρητορική των καταληψιών, ωφελούν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ σε μικροκομματικό επίπεδο. Θα ήταν κάπως δύσκολο το ακροβατικό να πάει ο πρωθυπουργός σε μία εκδήλωση μνήμης με βασικό αίτημα το “Έξω αι ΗΠΑ”, όταν πριν από μερικές εβδομάδες φίλαγε τις κατουρημένες ποδιές των ΗΠΑ. Οπότε ο χρήσιμος για την εξουσία παρακρατικός μηχανισμός που αυτή τη φορά υποδύεται τον αντιεξουσιατικό (ΛΩΛ) χώρο ανέλαβε δράση, ώστε να βγάλει τον Αλέξη από την δύσκολη θέση.
Έρχεται κάποιο σημείο στη ζωή κάθε ανθρώπου που χρειάζεται να κοιταχτεί στον καθρέπτη και να δώσει μια απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα “Μήπως είμαι για τον πούτσο;”. Αγαπητοί καταληψίες ίσως ήρθε αυτή η ώρα και για εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger