Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στους πληγέντες πλημμυροπαθείς επιχειρηματίες στην Σκόπελο


Ενώ Εκκρεμεί η καταβολή των αποζημιώσεων στους πλημμυροπαθείς επιχειρηματίες και κάτοικους της Σκοπέλου πάνω από δυο χρόνια   Διαβάζουμε σήμερα Σειρά μέτρων ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους πληγέντες στη δυτική Αττική, ενώ στη Βουλή κατατίθεται η σχετική
τροπολογία, η οποία αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα. «Συγκεκριμένα, όλα τα νοικοκυριά, που σύμφωνα με την καταγραφή των τεχνικών κλιμακίων του υπουργείου Υποδομών, στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, έχουν υποστεί ζημιές, θα λάβουν επιπλέον έκτακτη ενίσχυση 5.000 ευρώ, ενώ οι αντίστοιχες επιχειρήσεις θα λάβουν 8.000 ευρώ». Και ρωτάμε εμείς από την Σκόπελο πέρασαν 2 χρόνια και πάμε στον τρίτο και δυστυχώς ακόμη περιμένουμε έστω και 1 ευρώ αποζημιώσεων γιατί κύριε πρωθυπουργέ μήπως θα έπρεπε να έχουμε και εμείς νεκρούς για να μας προσέξετε δεν καταστράφηκαν δεκάδες επιχείριση στην Σκόπελο δεν εξαφανίστηκαν επαγγελματίες γιατί τόση κοροϊδία και  συνεχίζετε και στους υπολοίπους της υπόσχεσης σας  δηλώσατε πως η ίδια έκτακτη ρύθμιση θα ισχύσει και στις περιοχές της Σύμης, της Σαμοθράκης, του δήμου Αγίας της Λάρισας, αλλά και της παραλίας της Κατερίνης που επίσης χτυπήθηκαν πρόσφατα από φυσικές καταστροφές και στις οποίες η διαδικασία της καταγραφής έχει ολοκληρωθεί.«Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στην καταβολή αποζημιώσεων των πληγέντων κατοίκων και επιχειρηματιών της Σκοπέλου, από την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε το νησί στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2015, μετά και την έκδοση της υπ’αριθμ. ΔΑΕΦΚ/4356/2015/Α325/11-3-2016 Κ.Υ.Α. με την οποία η περιοχή κηρύχτηκε πλημμυροπαθής.

Εμάς έχουν γίνει όλες η ενέργειες και μας απαντούν από την αρμόδιά υπηρεσία δεν υπάρχουν λεφτά ποιος λέει ψέματα τελικά?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger