Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν απέπλευσε λόγω μηχανικής βλάβης το «Πρωτεύς»

Μηχανική βλάβη διαπιστώθηκε στη δεξιά κύρια μηχανή του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Πρωτεύς» σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πάνε στον προορισμό τους με το Express Skiathos, ενώ όσοι προορίζονται για Αλόννησο θα αποπλεύσουν το μεσημέρι με το FlyingCat 4.

Στις 7 σήμερα το πρωί, ενώ γινόταν προθέρμανση της μηχανής, ώστε το πλοίο να αποπλεύσει στις 8 για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη και ενημερώθηκε άμεσα το Λιμεναρχείο Βόλου. Επειδή η βλάβη δεν προλάβαινε να αποκατασταθεί, έγινε συνεννόηση μεταξύ των εταιριών, και οι 45 επιβάτες και 15 Ι.Χ. αυτοκίνητα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με το «Πρωτεύς» τελικά ταξίδεψαν στις 9 το πρωί με το πλοίο Express Skiathos, για Σκιάθο και Σκόπελο.
Όσον αφορά τους επιβάτες που είχαν προορισμό την Αλόννησο, θα αναχωρήσουν από το Βόλο στις 14.30 με το καταμαράν FlyingCat 4.
Οι διαδικασίες αποκατάστασης της βλάβης του «Πρωτεύς» ξεκίνησαν και αφού ολοκληρωθούν, θα γίνει επιθεώρηση από το Λιμεναρχείο, ώστε το πλοίο να ξεκινήσει ξανά δρομολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger