Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Στον εισαγγελέα της Κέρκυρας οδηγείται σήμερα η 40χρονη μητέρα της 15χρονης


Στον εισαγγελέα Κέρκυρας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 40χρονη μητέρα της 15χρονης ανήλικης, από το Βόλο, που την είχε πάει σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα 55χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος από τη Ν. Ιωνία, με σκοπό σύμφωνα με καταγγελία, να ασελγήσει σε βάρος της.
Η γυναίκα συνελήφθη την Κυριακή από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και χθες ταξίδεψε στην Κέρκυρα, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθεί για την πράξη του και ο 55χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη στο δωμάτιο του ξενοδοχείο μετά από φωνές της ανήλικης, που παρουσίασε αρχικά ως κόρη του (κατά μία πληροφορία) ή ως συγγενικό του πρόσωπο (κατά δεύτερη πληροφορία).
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 40χρονη είναι μητέρα πέντε παιδιών από διαφορετικούς άνδρες και εργαζόταν περιστασιακά σε ταβέρνες, ενώ ζει με το επίδομα τέκνων που παίρνει. Όσο ζούσε η μητέρα της, που διέμενε δίπλα από το κατάστημα του δράστη στη Ν. Ιωνία, τη συντηρούσε και εκείνη.
Με την 40χρονη, μένουν τα δύο κορίτσια (18 και 15 χρόνων) και άλλα δύο παιδιά, καθώς το πιο μικρό παιδί της που είναι αγόρι, ζει με τον πατέρα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο επιχειρηματίας είχε γνωριστεί με τα ανήλικα κορίτσια, που πήγαιναν συχνά στη γιαγιά τους και μάλιστα, όταν η 18χρονη σήμερα ήταν ανήλικη, ο 55χρονος σήμερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα (που επικαλούνται παλαιότερες καταγγελίες) είχε ασελγήσει σε βάρος της.
Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και με την 15χρονη, που όμως, δεν ενέδιδε και για το λόγο αυτό, την πήγε στην Κέρκυρα «για να της δείξει πράγματα», όπως φέρεται να της είπε και να ασελγήσει σε βάρος της.
Τελικά, σύμφωνα με την κατάθεση της 15χρονης στην Αστυνομία, ο δράστης, ενώ βρισκόταν στο ξενοδοχείο, την χάιδευε στα απόκρυφα σημεία του σώματός της και όταν πήγε να προχωρήσει, η ίδια άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να κληθεί στο ξενοδοχείο η Αστυνομία που τον συνέλαβε.
Η μητέρα φέρεται να παραδέχτηκε ότι γνώριζε για το τι συνέβαινε και συναινούσε, διότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έκανε στα κορίτσια δώρα, όπως κινητά τηλέφωνα κ.λ.π., ενώ αρκετές φορές, φέρεται να τους έδινε και τρόφιμα για να συντηρείται η οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger