Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Βόλος: Τα... γυρίζει η μάνα της 14χρονης - «Δεν ήξερα για τα ταξίδια στην Κέρκυρα»

Βόλος: Τα... γυρίζει η μάνα της 14χρονης - «Δεν ήξερα για τα ταξίδια στην Κέρκυρα»

Απολογείται ο 55χρονος μανάβης του Βόλου, που συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας να ασελγεί σε 14χρονο κορίτσι - Ποιος είναι άραγε, ο πραγματικός ρόλος της μητέρας στην υπόθεση;

Πρώτο θέμα συζήτησης παραμένει στην πόλη της Μαγνησίας η απίστευτη υπόθεση με τον παντρεμένο επιχειρηματία που ασελγούσε σε 14χρονη.


Εντός της ημέρας αναμένεται να απολογηθεί ο 55χρονος μανάβης του Βόλου, που συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας να ασελγεί σε 14χρονο κορίτσι.


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και η μητέρα της ανήλικης, η οποία βαρύνεται με κατηγορίες ακόμη και για άμεση συνέργεια.


Ωστόσο, μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη της υπόθεσης, η μητέρα της ανήλικης, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Ταχυδρόμος Βόλου»,  φαίνεται... να τα γυρίζει.

Από εκεί λοιπόν, που έλεγε στους αστυνομικούς πως είχε δώσει τη συγκατάθεσή της στον δράστη να πάρει την ανήλικη κόρη της και να πάνε διακοπές στην Κέρκυρα, πλέον υποστηρίζει ότι δεν ήξερε τίποτα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την εφημερίδα, η μητέρα τονίζει πως η 14χρονη αποφάσισε να πάει χωρίς να την ενημερώσει και όπως λέει, αν το γνώριζε, δεν θα έδινε την έγκρισή της γι' αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι που έμελλε να πάρει εφιαλτική τροπή για το ανήλικο παιδί.

Η 14χρονη βρίσκεται σε έμπειρα χέρια αστυνομικών, αλλά και παιδοψυχολόγου που προσπαθούν να επουλώσουν τα ψυχικά τραύματα της ψυχής της. Ο δράστης φέρεται να είχε πει ψέματα στη σύζυγό του ότι θα πάει για δουλειές, ενώ είχε κλείσει ολιγοήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα με την 14χρονη. Κανείς από τους συγγενείς του δεν φανταζόταν τα όσα έκρυβε.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ο επιχειρηματίας είχε πάρει τη συγκατάθεση της μητέρας της μικρής, την οποία βοηθούσε οικονομικά επειδή ήταν άνεργη και φτωχή. Της πλήρωνε πολλές φορές το ενοίκιο και της έδινε χρήματα με αντάλλαγμα τα παιδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης, η οποία έχει κληθεί να καταθέσει στην αστυνομία.
Εσωσαν το κορίτσι οι καμαριέρες του ξενοδοχείου

Η παρατηρητικότητα δυο καμαριέρων στο ξενοδοχείο που απολάμβανε τις διακοπές του στην Κέρκυρα ο 55χρονος επιχειρηματίας από το Βόλο, μαζί με τη 14χρονη έφεραν στο φως την εκμετάλλευση της τελευταίας από τον επιχειρηματία και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας της.
Το «αταίριαστο» ζευγάρι είχε κινήσει τις υποψίες υπαλλήλων του ξενοδοχείου οι οποίοι άρχισαν διακριτικά να παρακολουθούν τον μεσόκοπο και την 14χρονη.

Οι  δυο καμαριέρες που εργάζονταν έξω από το δωμάτιο του 55χρονου άκουσαν την ανήλικη να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη.

Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από άτομα που εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση και τη φτώχεια πολλών οικογενειών, παραχωρούν τρόφιμα και χρήματα σε ανήμπορούς γονείς με αντάλλαγμα τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger