Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Συναρπαστικές μάχες στα σμαραγδένια νερά της Σκοπέλου


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet-Ski θα διεξαχθεί  και φέτος στα νερά του Παγασητικού και των Β. Σποράδων.
Αθλητές από Πορτογαλία, Βέλγιο, Γαλλία και Κορσική, Ουρουγουάη, Βραζιλία, Ρωσία, Ισπανία, Αργεντινή, Ιταλία και  Ελλάδα, θα αγωνιστούν  στο εντυπωσιακότερο  θαλάσσιο άθλημα και αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις  με τις   μηχανοκίνητες «μάχες» τους στα σμαραγδένια νερά της Σκοπέλου, ενώ εξίσου σημαντικές είναι και οι συνοδευτικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από τους τοπικούς φορείς.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου,  με αφετηρία την Αμαλιάπολη, οι αθλητές θα κατευθυνθούν στη Σκόπελο όπου θα διεξαχθούν αγωνίσματα έως τις  6.00 το απόγευμα.
 Με βάση το πρόγραμμα των αγώνων :
- την  Πέμπτη  15 Ιουνίου   θα αφιχθούν στο λιμάνι της Σκοπέλου  στις  11.00 πμ  για ανεφοδιασμό και  θα ξεκινήσουν στις  13.00 για  αγώνα  ταχύτητας  προς τον Αι  Γιάννη- Καστρί (Skopelos-MammaMia-FlashRace  10kmclassC), όπου στην  παραλία θα γίνει και ένα μεγάλο πάρτι.
-στις  15.30 θα  αναχωρήσουν από Αι Γιάννη -Καστρί για Ν. Κλήμα-Ελιος (offshoreclassB17 km)  όπου και θα τερματίσουν  στις  17.00.
Στο Ν. Κλήμα- Ελιος θα φιλοξενηθούν  από το Δήμο Σκοπέλου και την Τοπική Κοιν/τα Ν. Κλήματος, σε καταλύματα που χορηγούνται από  επαγγελματίες του χωριού. Το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Κλήματος θα διοργανώσει  πάρτι- έκπληξη για τους αθλητές.
-την Παρασκευή 16 Ιουνίουοι αθλητές αναχωρούν από  το Ν. Κλήμα για αγωνίσματα που θα διεξαχθούν στη θαλάσσια περιοχή της Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger