Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Μελλόνυμφοι από Ντουμπάι και Ισραήλ στη Σκόπελο


Σταθερά αυξανόμενο είναι το ενδιαφέρον πολλών μελλόνυμφων ζευγαριών από κάθε γωνιά της γης, από το μακρινό Ντουμπάι έως την Αμερική, τα οποία επιθυμούν να τελέσουν τους γάμους τους στη Σκόπελο με προδιαγραφές αλά «Μάμα μία».

Παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας μεταφέρονται στην Κροατία, εντούτοις, η Σκόπελος εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Ελλήνων και κυρίως των ξένων, οι οποίοι τελούν τους γάμους τους στον Άη Γιάννη στο Καστρί, στη Μηλιά, τον Αμάραντο, την Καστάνη, και σε  όλα, γενικά, τα σημεία του νησιού που προβάλλονται μέσα από τη χολιγουντιανή παραγωγή που κάνει τον γύρο του κόσμου.
Μέχρι στιγμής έχουν τελεστεί 27 γάμοι στις προαναφερθείσες περιοχές,  στη διάρκεια της περσινής χρονιάς καταγράφηκαν 124 γάμοι και όπως όλα δείχνουν φέτος θα υπάρξει περαιτέρω αύξηση. Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η αρμόδια αντιδήμαρχος Σκοπέλου, Αθηνά Ντάκη, επιβεβαιώνει το παραπάνω γεγονός, ενώ σημειώνει παράλληλα ότι πέρα από τους γάμους νέων ζευγαριών από όλο τον κόσμο υπάρχουν πολλά ζευγάρια που ανανεώνουν τους γαμήλιους γάμους στη Σκόπελο, με φυσικό σκηνικό τις περιοχές όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας «Μάμα μία».
Οι εθνικότητες των ζευγαριών που τέλεσαν πέρσι τους γάμους τους στο νησί ήταν κυρίως Άγγλοι, Τσέχοι, Ούγγροι, Λιβανέζοι, από το Ντουμπάι, Ιταλοί, Πολωνοί, Ρώσοι και Έλληνες.
Μέχρι στιγμής οι  εθνικότητες των ζευγαριών που πρόκειται να τελέσουν φέτος τους γάμους τους στο νησί είναι Έλληνες, Τσέχοι, Άγγλοι, Πολωνοί, Σουηδοί, Ούγγροι, Ισραηλινοί, Ιταλοί, Έλληνες, Νορβηγοί και Αυστριακοί, ενώ έπεται συνέχεια, προς μεγάλη ικανοποίηση των ξενοδόχων και των επαγγελματιών γενικότερα της Σκοπέλου.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger