Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Αυτός είναι ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 36χρονη Γεωργιανή [εικόνα & βίντεο]

Αυτός είναι ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 36χρονη Γεωργιανή [εικόνα & βίντεο]

προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο 38χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της 36χρονης Γεωργιανής.
Ο κατηγορούμενος ειδικευόμενος γιατρός στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αρνήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα οποιαδήποτε κατηγορία του αποδίδεται, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η συνήγορός του μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος δεν αποδέχεται ότι είχε ερωτική σχέση με την 36χρονη, παρά μόνο κοινωνική.
Το ραντεβού στις 26 Απριλίου για μια μικροεπέμβαση της 36χρονης φαίνεται να ίσχυε, ωστόσο ο κατηγορούμενος κατά πληροφορίες φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είδε το θύμα εκείνη την ημέρα, καθώς είχε κάποια άλλη δουλειά, την οποία και όταν ολοκλήρωσε δεν μπόρεσε να έρθει σε άμεση επαφή με το θύμα, καθώς του έτυχε κάτι και δεν μπόρεσαν να ειδωθούν καθόλου εκείνη την ημέρα.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Σύμφωνα με την αστυνομία, «στο πλαίσιο διερεύνησης δήλωσης εξαφάνισης 36χρονης αλλοδαπής, που έγινε την 27-04-2017 σε κεντρικό αστυνομικό κατάστημα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες της 03-05-2017, έπειτα από επισταμένη έρευνα, εντόπισαν το πτώμα της προαναφερόμενης γυναίκας σε δασική έκταση της ευρύτερης περιοχής Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής Χαλκιδικής.
Για την υπόθεση συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός δυνάμει σχετικού Εντάλματος, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχή του Νομού Αττικής.
Ο συλληφθείς θα προσαχθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης».
Πηγή: thessnews.gr
Το ιστορικό
Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 36χρονης γυναίκας, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σε απόκρημνη περιοχή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Η άτυχη γυναίκα -γεωργιανής καταγωγής και μητέρα τριών παιδιών- αγνοείτο από την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο ως δράστη. Κατά την εξέταση του πτώματος ανιχνεύθηκε δόση αναισθητικού φαρμάκου, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος.
Η 36χρονη εκτιμάται ότι μία μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Την επέμβαση, σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο επικοινωνούσε συστηματικά μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά.
Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του, φαίνεται ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν.
Από κει κι έπειτα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και δόθηκε εντολή για την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Τελικά ο 38χρονος συνελήφθη στο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού.


Πηγή: Αυτός είναι ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 36χρονη Γεωργιανή [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/335591/aytos-einai-o-38hronos-giatros-poy-katigoreitai-oti-dolofonise-tin-36hroni-georgiani#ixzz4gCK0waka

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger