Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

H επίθεση με χημικά όπλα στη Συρία θα είναι η αφορμή για την έναρξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου;


H επίθεση με χημικά όπλα στη Συρία θα είναι η αφορμή για την έναρξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου;

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η Δυτική δομή της εξουσίας, στο σύνολό της, είναι εντελώς εκτός ελέγχου. Αν και δεν υπάρχει καμία άρνηση της διαφθοράς και της εγκληματικότητας που μαστίζει άλλες χώρες όπως η Κίνα και η Ρωσία, η πιο επικίνδυνη απελπισμένη συμπεριφορά που επιδεικνύεται από το παγκόσμιο κέντρο εξουσίας, είναι αυτό της κυβέρνησης των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ / Tραμπ, και το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα .
Το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ θέλει συνολική παγκόσμια ηγεμονική δύναμη και δεν θα σταματήσει με τίποτα την προσπάθεια της επίτευξής του. Η τελευταία επιθυμητή δικαιολογία για τη στρατιωτική επιθετικότητα των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή έχει πλέον γίνει βολική Υπό την προϋπόθεση, όμως, αυτό που πραγματικά συνέβη; Και γιατί;
Ακόμη και οι Αμερικανοί θα θυμούνται. Νωρίτερα η ψεύτικη επίθεση- σημαία με χημικά όπλα που συνέβη στη Συρία, όπως και οι επιθεωρητές όπλων του ΟΗΕ έφθασαν στη Συρία; Υπάρχει κάποιος λογικός άνθρωπος που πιστεύει ότι οι Σύριοι θα καλέσουν τους επιθεωρητές του ΟΗΕ στη χώρα τους (μετά την εγκατάλειψη των χημικών όπλων) και να ξεκινήσουν μια χημική επίθεση ,με χημικά όπλα, πάνω στην ώρα που οι επιθεωρητές των Ηνωμένων Εθνών θα την παρακολουθήσουν;
Αλήθεια;Το επτά λεπτών βίντεο παρακάτω είναι πολύ σημαντική και ενημερωτική δημοσίευση για τα τελευταία χημικά όπλα και την ψευδή- επίθεση- σημαία, που ξεκίνησε από τις δυτικές δυνάμεις,που προσπαθούν απεγνωσμένα να προκαλέσουν μια παγκόσμια σύρραξη.

Το δίλεπτο βίντεο παρακάτω είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα της δομής της εξουσίας που ελέγχεται από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.Αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη δημοσίευση του CNN, είναι σοκαριστική εμφανής προπαγάνδα, όσον αφορά την προσπάθειά του, να δημιουργήσει δημόσια υποστήριξη για τη συνέχιση της αμερικανικής στρατιωτικής επέμβασης / επιθετικότητας.

Το γεγονός ότι τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης ποτέ δεν είπαν ούτε μια λέξη για τον παγκόσμιο πόλεμο της γεωμηχανικής και του κλίματος/καιρού και τα τοξικά νέφη που εξαπολύουν σε όλες τις χώρες.
Η φωτογραφία από τον ουρανό πάνω από τη Χάμα, στη Συρία, ελήφθη την ίδια ημέρα με την χημική ψευδή- σημαία- επίθεση, στις 4 του Απρίλη του 2017.

Και οι επόμενες φωτογραφίες είναι από τον ουρανό στη Συρία.

Τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν σαφώς ότι το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ / ΝΑΤΟ πιέζουν για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο.
Λόγω της επιτάχυνσης στην κατάρρευση της βιόσφαιρας και της μείωσης των παγκόσμιων πόρων, φαίνεται ότι η δομή της εξουσίας αισθάνεται ότι η συνολική σύγκρουση και το χάος είναι η έσχατη λύση τους.
Εν τω μεταξύ, κάθε ανθρώπινο ον στον πλανήτη (και σε ολόκληρο τον ιστό της ζωής) θα υποβληθεί σε ιδιαίτερα τοξικό νέφος από τα συνεχιζόμενα παγκόσμια προγράμματα μηχανικής / παρέμβαση του παράνομου κλίματος (που πρέπει επίσης να θεωρηθεί σαν μια μορφή Βιολογικού / χημικού πολέμου) .
geoengineeringwatch.org
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ GEO ENGINEERING WATCH : Corfiatiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger