Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Κατατέθηκε η τροπολογία στη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ!


νοίγει ο δρόμος για την Αγιά Σοφιά καθώς η Κυβέρνηση έκανε πράξη την υπόσχεσή της και πέρασε την τροπολογία μέσω της οποίας μένει στην άκρη ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και τα σχέδια του Άρη Βασιλόπουλου κατά του γηπέδου. Μεγάλη Τρίτη η σημαντική μέραΣχόλια

Έγινε το μεγάλο βήμα για την ΑΕΚ! H ρύθμιση που επί της ουσίας δίνει στην Ένωση το δικαίωμα να παρακάμψει τον Δήμο και να λάβει την απαραίτητη για την έκδοση της οικοδομικής αδείας υψομετρική μελέτη από άλλη Υπηρεσία, εντάχθηκε στο νομοσχέδιο που αφορά στους δασικούς χάρτες. Το οποίο σήμερα το πρωί, κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή!
Η τροπολογία είναι ακριβώς αυτή που είχε αποκαλύψει ο Αλέκος Φλαμπουράρης και μέσω της οποίας αφαιρείται από τους Δήμους η υποχρέωση έγκρισης υψομετρικής μελέτης για αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την χώρα χωρητικότητας άνω των 15.000 θεατών. Η κυβέρνηση λοιπόν κράτησε τον λόγο της και ο Άρης Βασιλόπουλος πρέπει να βρει άλλους τρόπους για να μπλοκάρει το έργο.
Στο λυτρωτικό άρθρο της τροπολογίας αποσαφηνίζεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το πώς κλείνει εντελώς το παράθυρο που υπήρχε στο νόμο και εκμεταλλευόταν τόσο καιρό ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, με τη διαδικασία της υψομετρικής έγκρισης, για τέτοια έργα, να περνάει πλέον στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Υποδομών!
Η τροπολογία έφτασε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, έχοντας τις υπογραφές 5 Υπουργών της Κυβέρνησης οι οποίοι και την έχουν συντάξει. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Βουλής, η Μεγάλη Τρίτη θα είναι η σημαντική ημέρα για το γήπεδο της ΑΕΚ, αφού, με βάση όλες τις ενδείξεις, θα τεθεί προς ψήφιση η τροπολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger