Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Νέες θέσεις εργασίας στην Ryanair: Δες τις νέες ημερομηνίες των ημερίδων


Σου αρέσουν η περιπέτεια και τα ταξίδια; Γίνε και εσύ αεροσυνοδός στην Ryanair και κάνε την Ευρώπη το επόμενο παιχνίδι σου.
Αν σου αρέσει να συναντάς νέους ανθρώπους και μπορείς να συνεισφέρεις στην άριστη εξυπηρέτησή τους, τότε αυτή η δουλειά είναι η ιδανικότερη για εσένα! Η Crewlink είναι το επίσημο κέντρο εκπαίδευσης και διαλογής προσωπικού της Ryanair, της Νο1 χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας σε όλη την Ευρώπη.
Από την πρώτη ημέρα, οι αεροσυνοδοί της Ryanair, απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των ταξιδιών, τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέψεις στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των διακοπών σου. Αν θες να απολαύσεις το μεσημεριανό σου στη Ρώμη, σκι στην Αυστρία, την ρομαντική ατμόσφαιρα στο Παρίσι ή να συμμετέχεις σε ένα πάρτυ στην Πράγα, τότε αυτή είναι η ιδανικότερη θέση για εσένα. Αν επιθυμείς να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, μπορείς να ζητήσεις την αλλαγή της βάσης σου και να ζήσεις σε διαφορετική πόλη σύμφωνα με τους όρους συνεργασίας της Ryanair.
Η Ryanair είναι παγκοσμίως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία και δεν σταματά να αναπτύσσεται. Το εντυπωσιακό πλάνο ανάπτυξής της, σου δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθείς επαγγελματικά ακόμα πιο γρήγορα. Η οποιαδήποτε προαγωγή, σου προσφέρει ακόμη περισσότερες παροχές.
Αν σε ενδιαφέρει να απολαμβάνεις και εσύ αυτές τις παροχές, μπες στο jobby.gr κάνε την αίτησή σου σήμερα για να παρευρεθείς σε μία από τις Ημερίδες που διοργανώνται στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger