Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Κρήτη: Τους ''δάγκωσε'' ο άνθρωπος που πίστεψαν - Ο επενδυτής ήταν μεγάλος απατεώνας!


Κρήτη: Τους ''δάγκωσε'' ο άνθρωπος που πίστεψαν - Ο επενδυτής ήταν μεγάλος απατεώνας!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να αναβιώσει εντός της ημέρας η απάτη που είχε στηθεί από έναν “μαιμού” επενδυτικό σύμβουλο...

πριν από περίπου δέκα χρόνια, εξαπατώντας συνολικά δέκα ανυποψίαστους Κρητικούς. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται μαζί του άλλα τρία άτομα. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω άνδρας έπειθε τα θύματα του να του δώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία στη συνέχεια θα επένδυε όπως τους έλεγε, προκειμένου να τους αποφέρουν τεράστια κέρδη.
Μάλιστα φρόντιζε να ενημερώνει τους ανυποψίαστους πολίτες, που είχαν πέσει στην παγίδα του ότι τα χρήματα βρίσκονταν σε καλά χέρια και ότι οι επενδύσεις ήταν επιτυχημένες, δίνοντας τους στη συνέχεια ακάλυπτες επιταγές. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο απατεώνας επιχειρηματίας είχε εξαπλώσει την παράνομη δράση του και στην Κύπρο με συνεργούς δύο ακόμη άτομα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές για να ξετυλίξουν το κουβάρι αυτής της απάτης έφτασαν μέχρι την Κύπρο ακολουθώντας τη… διαδρομή των χρημάτων καθώς σύμφωνα με την ομαδική μήνυση τα χρήματα έφυγαν από την Ελλάδα για Κύπρο και από εκεί στην Αμερική.
Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger