Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Άνετη πρόκριση για την ΑΕΚ, 3-0 τον Πλατανιά

Άνετη πρόκριση για την ΑΕΚ, 3-0 τον Πλατανιά

ΣΤα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η ΑΕΚ, η οποία μετά το 0-0 στην Κρήτη, επικράτησε στο ΟΑΚΑ 3-0 του Πλατανιά. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Χριστοδουλόπουλος στο 13’, ενώ οι Κρητικοί έμειναν από εκείνο το σημείο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπανανά. Στο 28’ ο Αραούχο και στο 59’ ο Γιάχανσον διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Το ματς κρίθηκε επί της ουσίας στη φάση του πέναλτι. Ο Μάνταλος στο 12’ κέρδισε πέναλτι, αλλά και την αποβολή του Μπανανά, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την απόφαση. 

Στο 13’ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ευστόχησε από τη βούλα και άνοιξε το σκορ, ενώ πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, η ΑΕΚ καθάρισε τη νίκη. Από κάθετη πάσα του Μάνταλου, ο Σέρχιο Αραούχο κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά και με υποδειγματικό πλασέ στην απέναντι γωνία έγραψε το 2-0.

Το 3-0 ήταν θέμα χρόνου και ο Γιάκομπ Γιόχανσον το πέτυχε στο 59΄ μετά από ασίστ του Αϊντάρεβιτς. Στο 66΄ ο Γιόχανσον προ κενής εστίας σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι από σέντρα του Χριστοδουλόπουλου και στο 69΄ ο Αλμέιδα πλάσαρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. 

Το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και η ΑΕΚ έφτασε σε μία μεγάλη πρόκριση. 

ΑΕΚ – Πλατανιάς 3-0 (COSMOTE SPORT 1)

Γκολ: 
13' πεν. Χριστοδουλόπουλος, 28' Αραούχο, 59' Γιόχανσον

Κίτρινες κάρτες:
 Βράνιες

Κόκκινες κάρτες:
 12' Μπανανά

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): 
Ανέστης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι (5' Λαμπρόπουλος), Βράνιες, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (64' Αλμέιδα), Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (71' Μπακασέτας), Μάνταλος, Αραούχο.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
 Κοκκαλάς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Μαραγκός, Αποστολόπουλος, Μουνάφο (46' Κάργας), Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος (63' Γιορέντε), Γιακουμάκης (75' Σίγκνιεβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger