Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Καταδρομική επίθεση "Ρουβίκωνα" σε "αμαρτωλό" συμβολαιογραφείο (2 Βίντεο)

Για «καταδρομική επίθεση» μελών του «Ρουβίκωνα» στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου κάνει λόγο το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αλφα, στο βίντεο που παραθέτουμε.

Αιτιολογώντας την ενέργεια της η αναρχική συλλογικότητα με ανάρτησή της στο indymedia- γνωστοποιώντας και σχετικό βίντεο- αναφέρει:

Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου στην οδό Σόλωνος 47. Το συγκεκριμένο γραφείο πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς κατοικιών και πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του είχαν φτάσει μέχρι και σε χειροδικίες κατά οφειλετών μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο. Θα ακολουθήσει κείμενο και βίντεο από την επίθεση.


Ρουβίκωνας

Το ωραίο είναι ότι σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ «η συμβολαιογράφος δεν πιστεύει στις καταστροφές που γίνονται μπροστά στα μάτια της». Και μιλάμε για «καταστροφές» που μεταφράζονται σε κάποια αναποδογυρισμένα έπιπλα. Η ίδια όμως και οι συνεργάτες της, όπως έχουμε δει και από περασμένες ενέργειες τους, δεν θεωρούν «καταστροφή» για τον λαϊκό κόσμο να συμμετέχουν –με το αζημίωτο φυσικά-  σε μια διαδικασία που αφήνει άστεγο λαϊκό κόσμο και περνάει λαϊκή περιουσία στην κατοχή «κορακιών» και τραπεζιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger