Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΘΗΝΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2017 - ΕΛ.ΚΙ.Σ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.....

ΕΛ.ΚΙ.Σ

ΑΘΗΝΑ - ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2017 - ΕΛ.ΚΙ.Σ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.....

ΕΛ.ΚΙ.Σ - Κάλεσμα ενότητας , επαγρύπνησης και εντατικοποίησης του ομολογιακού αγώνα.

Την Κυριακή 12 Φλεβάρη 2017 και ώρα 5.μ.μ στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία που βρίσκεται στην οδό Κλεισθένους 15 στο κέντρο της Αθήνας , πίσω από την δημαρχεία Αθηνών.

Θα γίνουν ομιλίες από εκλεκτούς ομιλητές για την….

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση – Αριθμοποίηση των ανθρώπων - Πλαστικό χρήμα – Ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους στον Βοτανικό – Ισλαμοποίηση της Ελλάδος – Συζήτηση για την Διοργάνωση Πανελλαδικής κληρικολαϊκής συγκέντρωσης ενάντιά στα αντίχριστα και ανθελληνικά σχέδια των αντιχρίστων δυνάμεων.

Καλούνται όλοι οι πιστοί Χριστιανοί , κλήρος και λαός , και όλοι οι ορθόδοξοι σύλλογοι να προσέλθουν , και όλοι μαζί με την βοήθεια του Τριαδικού Θεού να αγωνιστούμε στον αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος.

Σφίγγει ο κλοιός . Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Δεν υπάρχει χώρος για διχασμούς και για έχθρες. Για φέτος το 2017 έχει ανακοινωθεί από επίσημα χείλη η έκδοση της νέας ηλεκτρονικής βιομετρικής ταυτότητας – Κάρτας πολίτη.

Έγινε υποχρεωτική η χρήση των ηλεκτρονικών πιστωτικών και χρεωστικών καρτών για το χτίσιμο του αφορολογήτου.

Ξεκίνησε η ανέγερση του Ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό και μέχρι το τέλος Απριλίου ανακοίνωσαν πως θα είναι έτοιμο.

Μας κάνουν οικονομικό πόλεμο.

Διαλύουν τα σπίτια και τις οικογένειές μας.

Χάνουμε την πατρίδα μας

Μόνο αν όλοι μαζί οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι ενωθούμε κάτω από την σκέπη του Τριαδικού Θεού θα μπορέσουμε να βγούμε νικητές , και αυτό είναι που οφείλουμε να κάνουμε σαν απόγονοι μαρτύρων και ηρώων που θυσιάστηκαν για να έχουμε εμείς σήμερα μια πατρίδα ελεύθερη και την αγία Ορθοδοξία μας που μας την παρέδωσαν ανόθευτη για την σωτηρία όλων ημών , και για την σωτηρία ολόκληρου του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger