Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Αήττητος ο ΓΣ Βόλου στο πρωτάθλημα γυναικών Α.Ο.ΣΚΟΠΕΛΟΥ -Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ 0-3



Αήττητος ο ΓΣ Βόλου στο πρωτάθλημα γυναικών

Διακοπή πρωταθλήματος έχουμε κατά την περίοδο των εορτών για το τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ στην περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας, με τις ομάδες της Μαγνησίας να συμμετέχουν στον 2ο όμιλο. Η τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή, έγινε στις 18/12 και το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας ήταν αυτό μεταξύ της Σκοπέλου και του ΓΣ Βόλου που...
έγινε στο νησί, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 3-0 σετ. Η ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ έκανε το «2Χ2» στις πρώτες αγωνιστικές του Β' ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ, μη έχοντας χάσει ως τώρα ούτε σετ.
Σε ότι αφορά την εικόνα της αναμέτρησης, η ομάδα του ΓΣ Βόλου είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόνο στο 1ο και 3ο σετ πλησίασαν οι γηπεδούχες με επιθέσεις από τη διαγώνιο με τις ακραίες, έχοντας ταυτόχρονα και καλή αμυντική λειτουργία στις επιθέσεις των αθλητριών του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ.
Από την άλλη η ικανότητα και το επιθετικό παιχνίδι των νεαρών αθλητριών του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, μαζί με την εμπειρία των γυναικών, ήταν τα στοιχεία που έκριναν το νικηφόρο αποτέλεσμα υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το ντεμπούτο της παγκορασίδας 12χρονης Κατερίνας Αμυγδαλοπούλου στη θέση της πασαδόρου, που τελείωσε το 2ο σετ με πολύ καλές επιλογές στην ανάπτυξη της ομάδος του Γ.Σ. Βόλου, αλλά και η χρησιμοποίηση της 11χρόνης Ράνιας Κοχύλη για τον Α.Ο. Σκοπέλου. Για τις δυο κοπέλες οι παράγοντες του ΓΣ Βόλου εξέφρασαν συγχαρητήρια κι ευχές για λαμπρή συνέχεια.
Επίσης, οι φιλοξενούμενοι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν θερμά και τους παράγοντες της Σκοπέλου, για τη φιλοξενία και την παροχή κάθε βοήθειας στη διαμονή της ομάδας, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.
Τέλος, οι παράγοντες του Γ.Σ. Βόλου απηύθυναν ευχαριστίες προς τη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΣ, για τη δωρεάν μετακίνηση με το πλοίο «ΠΡΩΤΕΑΣ» κι ευχές προς όλο τον κόσμο για Καλές Γιορτές και Καλή Πρωτοχρονιά.
Η σύνθεση του ΓΣ ΒΟΛΟΥ (Γιόλας Απ.-Σιδηροπούλου Ου.): Τρυπίλα Γλυκ.,Ράμπου Μαρ.,Τσαπριάλη Κων.,Ραμιώτη Πο.(L),Αυγερινού Κων.,Γιόλα Ουρ.,Βαγγελούδη Κων.,Προφαντή Μυρ.,Αμυγδαλοπούλου Κατ.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστική
Α.Ε.ΔΙΜΗΝΙΟΥ- Α.Σ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 3-0
Α.Ο.ΣΚΟΠΕΛΟΥ -Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ 0-3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
α/α ΟΜΑΔΑ              ΒΑΘ  ΑΓ Ν Η ΣΕΤ +/-
1 Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ              6    2   2 0  6-0  6
2 Α.Ο.ΣΚΟΠΕΛΟΥ        3    2   1 1  3-3  0
3 Α.Ε.ΔΙΜΗΝΙΟΥ         3    2   1 1  3-3  0
4 Α.Σ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ  0    2    0 2 0-6 -6
Η επόμενη 3η αγωνιστική
Α.Ε.ΔΙΜΗΝΙΟΥ- Α.Ο.ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Α.Σ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ - Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger