Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ντροπή και αίσχος!! Μείωσαν το ποσοστό αναπηρίας οικοδόμου με τετραπλό bypass από 67% σε 50% - Συνδικάτο Οικοδόμων Φθιώτιδας: Η σφαγή είναι σχεδιασμένη. Μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε

Τα ΚΕΠΑ για μια ακόμα φορά έκαναν τα θαύμα τους. Με απόφαση της πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής  μείωσαν το ποσοστό αναπηρίας συναδέλφου οικοδόμου με... τετραπλό bypass   από 67% σε 50%.
Αυτή η σφαγή είναι σχεδιασμένη από τις κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων και της σημερινής ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ΕΕ για να στηρίξουν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Tα ΚΕΠΑ έχουν αφήσει ήδη χιλιάδες ανάπηρους χωρίς επίδομα και σύνταξη και ετοιμάζουν νέο σχέδιο για μαζικές περικοπές.

Τους προειδοποιούμε:

Κάτω τα χέρια από τον συνάδελφο και κάθε συνάδελφο που έχει μείνει ανάπηρος και πρέπει να ζήσει.

Γι’ αυτό το Συνδικάτο μας σε συνεργασία με το Εργατικό κέντρο Λαμίας την Πέμπτη 19 Γενάρη 2017 και ώρα 10.30 το πρωί  θα πραγματοποιήσει παράσταση  διαμαρτυρίας στο  ΙΚΑ (εκεί που βρίσκονται τα ΚΕΠΑ) και ο συνάδελφος περνά από δευτεροβάθμια υγειονομική επιτροπή.

Με την δύναμη του αγώνα και της αλληλεγγύης μπορούμε να σταματήσουμε την σφαγή, μπορούμε να ζήσουμε, μπορούμε να νικήσουμε.

Αυτό το έγκλημα μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να το σταματήσουμε.
        Να σταματήσει εδώ και τώρα η εγκληματική αντιμετώπιση των συναδέλφων και των συναδελφισσών.
        Να καλυφθούν όλοι οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες με την ανάλογη σύνταξη, επίδομα αλλά και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
        Να μπει τέρμα στο σφαγείο των ΚΕΠΑ.
        Κανένας ανάπηρος,  χωρίς τα αναγκαία μέσα για να ζήσει με πλήρη και δωρεάν και υψηλής ποιότητας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger