Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ευτυχώς...

Καλό παράδεισο κύριε Παναγιώτη θα σε θυμούμαστε όλοι μας

Παναγιωτης Μουσης ο άνθρωπος που σε καλωσόριζε με ένα τεράστιο χαμόγελο συνέχεια γελαστός και κεφάτος με νιότη μικρού παιδιού. Ο άνθρωπος που με κάθε τρόπο διαφήμιζε την Ελλάδα τα ήθη και τα έθιμα στο εξωτερικό.. Έφυγε ένας καλός άνθρωπος..ἀπό τον  Rhginos Ilias P R
 που τον αγαπούσε και τον σεβόταν πάρα πολύ

Κουντουρά: Σε 4 άξονες ο ψηφιακός σχεδιασμός για ενίσχυση του τουρισμού

Κουντουρά
Την τελευταία διετία ο τουρισμός μας έχει βρει έναν ισχυρό βηματισμό μέσα στο διεθνές περιβάλλον, παρά τις διαδοχικές συγκυρίες και εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, και τον διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό, δήλωσε ο Ελενα Κουντουρά στο συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας».
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, παρουσίασε επίσης τη στρατηγική του Υπουργείου για το επόμενο διάστημα λέγοντας ότι: Χτίζοντας σε ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά το 2017 για να ενδυναμώσουμε τη διεθνή ταυτότητα και εικόνα της χώρας μας ως μοναδικό, παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό που προσφέρει αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες 365 μέρες το χρόνο”.

ΕΟΤ: «Η Ελλάδα συναντάει το Μιλάνο»

τουρισμός
Το workshop με θέμα «Η Ελλάδα συναντάει το Μιλάνο» θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με απόφαση του γενικού γραμματέα του Ε.Ο.Τ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλου.
Με βάση την απόφαση, εγκρίθηκε δαπάνη για αγορά επαγγελματικών δώρων στο πλαίσιο των διαφόρων ενεργειών Δημοσίων Σχέσεων του γραφείου Ιταλίας καθώς και για τις ανάγκες του εν λόγω workshop.

Νεκρώνουν τα πάντα στα νησιά του Αιγαίου για τον ΦΠΑ – Συγκέντρωση στις 11:00 στο λιμάνι της Μύρινας .....ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΊΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΈΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου συμμετέχει στην Παναιγιακή συγκέντρωση στις 30 Νοεμβρίου 2016 ενάντια στην αύξηση του Φ.Π.Α. από 1/1/2017...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ...Τα τελευταία λόγια της 22χρονης φοιτήτριας που έπεσε από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος 22χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο πολυκατοικίας που λειτουργούσε ως φοιτητική εστία του ΑΠΘ...

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΝΕΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ 5-6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΔΕΙΤΕ

ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 6 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ

Πρώτο βραβείο σε Σκιαθίτισσα σε φεστιβάλ κομμωτικής-μακιγιάζ

thumbnail_nereda-botsari
Νεαρή Σκιαθίτισσα απέσπασε το πρώτο βραβείο στο 21ο Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και Μακιγιάζ. Το 21ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και Μακιγιάζ πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο Grand Hotel Palace στις 27-28 Νοεμβρίου. Μεταξύ των συμμετεχόντων από ομάδες των Βαλκανίων (Σκόπια, Σερβία, Βοσνία, Αλβανία) της Τουρκίας, αλλά και της Κύπρου, με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η μεμονωμένη παρουσίαση της Σκιαθίτισσας Νεράιδας Μπότσαρη αφού κέρδισε το πρώτο βραβείο στην τέχνη του μακιγιάζ φαντασίας σε συνεργασία με την ομάδα της ανάμεσα από πολλές άλλες διακεκριμένες ομάδες.

ΑΥΤΗ είναι η Απόδειξη της μεγάλης ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ του ΟΠΑΠ [video]

Η απόδειξη της μεγάλης κοροϊδίας...

Διπλή ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Νεκροί 23χρονος και 21χρονη

Τραγικός επίλογος για δύο νεαρούς, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στο Περιστέρι...

Στα δικαστήρια ο Γιώργος Λιάγκας

Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση που...

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ !!!!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ (ΝΟΜΙΚΟΣ)ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΒΟΛΟΥ
Πολλοί συνέλληνες αντιμετωπίζουν άμεσο βιοποριστικό πρόβλημα με την επιβολή των ηλεκτρονικών κατασχέσεων, σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς εν αγνοία τους.
Οι εντολές ηλεκτρονικής κατάσχεσης δίνονται από ηλεκτρονικά διαμετακομιστικά κέντρα. Η διέλευση των πληροφοριών αυτών, δεν διέπεται από την υποχρέωση γνωστοποίησης, ενημέρωσης και συγκατάθεσης του οφειλέτη. Ετσι παραβιάζεται η Συνταγματική διάταξη 9Α και η ειδικότερη αρχή της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, όπως προβλέπεται στον ν. 2472/1997 και το τραπεζικό απόρρητο.

Όταν οι χορτάτοι μιλάνε για τα προβλήματα των πεινασμένων



Δε θέλω να μου δίνουνε το χέρι το μουλιασμένο από το δικό μας αίμα
Π. Νερούδα

Τι δουλειά έχει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) κ. Αχ. Νταβέλης στη συζήτηση για την ανεργία στο περιφερειακό συμβούλιο; Οι προτάσεις και οι θέσεις του εξάλλου ως αντίλαλος της πλειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου ακούστηκαν, αφού δεν εξέφρασε τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από αυτά που εκφράζουν οι παρατάξεις της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, των ΑΝΕΛΛ. και της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο θα εξέφραζε και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ακόμα αναμένουμε νέα από την ημιδιασπασμένη του παράταξη… Πριν όμως υποκλιθούμε αφελώς στο κλίμα «εθνικής ομοψυχίας», το οποίο έσπευσε να εμφυσήσει ο κ. Αγοραστός, λέγοντας περίπου πως οι αντιθέσεις εργαζομένων – εργοδοσίας είναι πλέον ξεπερασμένες, θέλουμε να κάνουμε έναν απλό υπολογισμό. Μέσα σε 3 περίπου χρόνια ο βασικός μισθός από περίπου 800 ευρώ έφτασε σχεδόν στα 400, με αύξηση κατά κανόνα και των ωρών εργασίας, σε μια περίοδο που η παραγωγικότητα της εργασίας ανεβαίνει τόσο λόγω της νέας τεχνολογίας, όσο και λόγω του καλύτερου επιπέδου μόρφωσης των σύγχρονων εργαζομένων. Αν δεχτούμε ότι ένα ποσοστό από αυτή την κλεμμένη αξία του κόπου των εργαζομένων πηγαίνει ουσιαστικά με διάφορες οδούς (χρέος κτλ) σε μερίδες του διεθνούς κεφαλαίου, μήπως το υπόλοιπο πηγαίνει στις τσέπες της ντόπιας εργοδοσίας; Τι δουλειά έχουν λοιπόν οι χορτάτοι να μιλάνε για τα προβλήματα των πεινασμένων;

Πως βρέθηκε η συνθήκη των θαλάσσιων συνόρων Δωδεκανήσου - Τουρκίας


" Κατά την διάρκεια των διαβουλεύσεων πρόθεση της Τουρκίας ήταν η χάραξη νέων θαλάσσιων συνόρων ισχυριζόμενοι ότι ουδέποτε είχαν χαραχθεί."

Έτσι παρκάρουν οι μάγκες ...Δίνουν ... ρεσιτάλ δεξιότητας με τα παρκαρίσματα τους.


Η 25χρονη που “πάει” μόνο με…παντρεμένους!

Άλλες τους αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, όχι όμως και η…

Μην κουράζεστε: Αυτό είναι το απίθανο μαθηματικό κόλπο για να κερδίσετε το Τζόκερ!

Μην κουράζετε το μυαλό σας με περιττές σκέψεις και υπολογισμούς. Το μυστικό κρύβεται…

Τα 6 Παγκόσμια ψέματα που όλοι πιστεύουμε ακόμα

Εσκεμμένα ή άσκοπα ο άνθρωπος έχει...

Απειλούν να «πνίξουν» τη Σαντορίνη τα 1,3 εκ.τουρίστες: SOS του Δημάρχου

σαντορινη
Καμπανάκι για την αλλοίωση των μοναδικών χαρακτηριστικών της Σαντορίνης έκρουσε ο δήμαρχος Σαντορίνης, Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος λόγω της εκρηκτικής ανόδου του τουρισμού στο μοναδικό νησί.
Σε συνέντευξή του ο κ. Ζώρζος μίλησε για τον  υπερκορεσμό των υποδομών του νησιού, το γεγονός ότι οι παραδοσιακοί οικισμοί ουσιαστικά δεν υφίστανται, η αγροτική γη που μετατρέπεται σε τουριστική, αλλά και την ειδική μέριμνα που απαιτείται για τον παραδοσιακό αμπελώνα της Σαντορίνης.

Τώρα πολύ Χιόνη στην Πορταριά, Πήλιο.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Rania Diakoumi

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ



Η κακοκαιρία και η έλλειψη πλοίων καταλλήλων να ταξιδεύουν με αυτούς τους καιρούς  και όχι μέχρι 5 Μποφώρ  έχουν  σαν αποτέλεσμα  να έχουμε αποκλειστεί σ τα νησιά των βορείων Σποράδων  για δεύτερη  μέρα  με ότι αυτό συνεπάγετε αρκετά τα προβλήματα που έχουμε και ευχόμαστε να

Έκτακτο συμβαίνει τώρα Χιονίζει στην Σκόπελο από τα ξημερώματα



Όπως μας ενημέρωσε φίλος του skopelosnews τσοπάνης στο επάγγελμα έχει στην περιοχή ζώα  πάνω από την Καριά και προς το Αυγέρη  πλάτωμα στο βουνό  Δελφί (680 μ. ύψος) έχει αρχίσει και χιονίζει μου είπε ότι πήγε να πάρει τώρα νερό από την κρύα βρύση και ρίχνει χιονόνερο και Χιόνη

Σεισμός στην Πολωνία: 2 νεκροί, 6 αγνοούμενοι

Σεισμός στην Πολωνία: 2 νεκροί, 6 αγνοούμενοι

Και δεύτερος μεταλλωρύχος βρέθηκε νεκρός μετά από έναν σεισμό στο ορυχείο ασημιού και χαλκού Ρούντνα στο Πολκοβίτσε της νοτιοδυτικής Πολωνίας, ενώ τουλάχιστον έξι αγνοούνται, ανακοίνωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων PAP χθες. Ο σεισμός που κατέγραψε το αμερικανικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο (USGS) ήταν 4,4 βαθμών και σημειώθηκε στις 9:09 μ.μ. τοπικής ώρας (10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας). Το Ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν επιφανειακός, σε βάθος 10 χλμ μόνο, το οποίο μεγέθυνε την επίδρασή του στο ορυχείο, που ανήκε στην κρατική εταιρεία παραγωγής χαλκού KGHM.

Κισσαμικός – Πανιώνιος Κύπελλο Ελλάδος Live Streaming

Ηρακλής - Απόλλων Σμύρνης Κύπελλο Ελλάδος Live Streaming

Ολυμπιακός – Μπρέσια Champions League live

PAOK - Ventspils Live Streaming Video Basketball

OFI Crete - Panathinaikos Live Stream Live Streaming

Panetolikos - Panthrakikos Live Streaming

Kerkyra - Lamia Live Streaming Κέρκυρα – Λαμία Κύπελλο Ελλάδος

AEL Larissa - Panelefsiniakos Live Streaming

Πέσαμε πάνω σε αυτά εδώ… Από κάτω υπάρχει κάτι τρομακτικά φοβερό! [photos]

Βαθιά μέσα στο δάσος στη βόρεια Γερμανία υπάρχουν παράξενοι σωλήνες που προεξέχουν από το έδαφος…

30 Νοεμβρίου: Εορτή του Αγίου και Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου

Τη μνήμη του Αγίου και Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου τιμά σήμερα, , η μας.

Ο Ανδρέας, ψαράς στο επάγγελμα και αδελφός του Αποστόλου Πέτρου, ήταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και τον πατέρα του τον έλεγαν Ιωνά. Επειδή κλήθηκε από τον Κύριο πρώτος στην ομάδα των μαθητών, ονομάστηκε πρωτόκλητος.

με λίγα λόγια... κάποτε οι κομμουνιστές σου γάμησαν το σοϊ;

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Δεν στέλνει επίσημη αντιπροσωπεία στην κηδεία Κάστρο ο μεγάλος δημοκράτης Ομπάμα βρε άντε ουστ

 

Οι ΗΠΑ δεν θα εκπροσωπηθούν επίσημα στην κηδεία του ιστορικού ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο, με απόφαση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, όπως διευκρίνισε ο Λευκός Οίκος.
Ο Μπεν Ρόουντς, αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Αμερικανού προέδρου και ο Τζέφρι ΝτεΛαουρέντις, υποψήφιος για τη θέση του Αμερικανού πρεσβευτή στην Αβάνα ο οποίος αναμένει την έγκριση του Κογκρέσου, θα εκπροσωπήσουν τις ΗΠΑ στην κηδεία του Κάστρο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής Προεδρίας Τζος Έρνεστ.

«Στα 6μηνα του πατέρα μου με πήρε ο γιατρός και μου ανακοίνωσε ότι η μητέρα μου έχει καρκίνο»

«Στα 6μηνα του πατέρα μου με πήρε ο γιατρός και μου ανακοίνωσε ότι η μητέρα μου έχει καρκίνο»

 «Πήγαινα έξω από το νεκροταφείο και πάθαινα ταχυκαρδία και έφευγα και...»

«Θυμάμαι ότι ήμασταν στα 6μηνα του πατέρα μου και με πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, γιατί ήμουν έξω από το νεκροταφείο. Δεν μπόρεσα ποτέ να μπω μέσα. Η μοναδική φορά που πήγα και συνάντησα τον πατέρα μου εκεί, ήταν την ημέρα της κηδείας του. Και ούτε θέλω να τη θυμάμαι. Την έχω βγάλει και από τη μνήμη μου. Δεν πήγα ούτε σε...

Η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά, στα εγκαίνια της ΚΟΙΝ .Σ. ΕΠ «ΕΡΚΥΝΑ»

papathoma erkina
Η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά παραβρέθηκε στα εγκαίνια της  ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ «ΕΡΚΥΝΑ» που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Λιβαδειά.
Η Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις της τόνισε: «σε μια περίοδο γενικής κρίσης, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μας στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας, μηνύματα ενότητας, μηνύματα τοπικής ανάπτυξης.
Στις γυναίκες που είχαν την πρωτοβουλία  να προβάλλουν τα παραδοσιακά προϊόντα της Βοιωτίας και την τοπική γαστρονομία εύχομαι  αυτή η προσπάθειά τους να έχει κάθε επιτυχία».

Η Ολλανδία απαγορεύει την μπούρκα σε δημόσιους χώρους

Η Ολλανδία απαγορεύει την μπούρκα σε δημόσιους χώρους Νομοθεσία που ενέκρινε η Βουλή απαγορεύει τα ρούχα που καλύπτουν το πρόσωπο σε μέρη όπως τα σχολεία, τα νοσοκομεία και τα κυβερνητικά κτίρια.
Το κοινοβούλιο της Ολλανδίας ψήφισε την Τρίτη υπέρ της απαγόρευσης της μπούρκας σε ορισμένους δημόσιους χώρους.
Όπως μεταδίδει το Reuters, η νομοθεσία απαγορεύει τα ρούχα που καλύπτουν το πρόσωπο σε μέρη όπως τα σχολεία, τα νοσοκομεία και τα κυβερνητικά κτίρια.
Το μέτρο θα πρέπει να εγκριθεί και από την ολλανδική Γερουσία.

Όχι δεν είναι πλάκα! Θα πάθετε ΣΟΚ όταν ΔΕΙΤΕ πόσο κοστίζουν πλέον τα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας…

Μια αλήθεια που αντικατοπτρίζει την πικρή πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης και της ασφυκτικής στενότητας που έχουν περιέλθει πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι για λίγα ευρώ, βγάζουν στο σφυρί τις περιουσίες τους…

24.000 κατασχέσεις των οφειλετών του ελληνικού Δημοσίου στη Μαγνησία από τη ΔΟΥ για ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο

δήλωση εφορίας
Έχει ξεπεράσει κάθε όριο ο αριθμός των οφειλετών του ελληνικού Δημοσίου στη Μαγνησία, γεγονός που καταδεικνύει την βαθιά οικονομική κρίση, που αντιμετωπίζει κυρίως ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας. Σύμφωνα με χθεσινά επίσημα στοιχεία της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ.) Βόλου από την 1η Ιανουαρίου μέχρι χθες είχε γίνει 24.000 ηλεκτρονικές κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών…

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Παναιγαιακό συλλαλητήριο για το ΦΠΑ στα νησιά

ΦΠΑ
Υπόθεση όλων των κατοίκων πρέπει να γίνει ο αγώνας για την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που καταργούνται από την 1η του Γενάρη στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τονίζουν οι εμπορικοί και παραγωγικοί φορείς που αύριο διοργανώνουν παναιγαιακό συλλαλητήριο. Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστά σε Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, όπως και οι υπηρεσίες της περιφέρειας και των δήμων, ενώ τρίωρη στάση εργασίας κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Πήγε στο ΙΚΑ και τα γάμησε όλα δεν άντεξε άλλο με τους πούστηδες άντε όλοι μαζί πρέπει νά τους κάνουμε νά χάσουν τον ὕπνο τους

Σε έξαλλη κατάσταση ασφαλισμένος που ζητούσε τη σύνταξη του
Πανικός επικράτησε το πρωί στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ στα Χανιά, όταν εισέβαλε στο κατάστημα, άνδρας ηλικίας 60 χρόνων περίπου και άρχισε να βρίζει τους υπαλλήλους αλλά και τον διευθυντή κ. Στέλιο Ανετάκη ζητώντας όπως έλεγε τα χρήματα της σύνταξης του.

Οικονομική ενίσχυση των ανέργων ναυτικών για τα Χριστούγεννα


Οικονομική ενίσχυση των ανέργων ναυτικών για τα Χριστούγεννα
 
Έκτακτο οικονομικό βοήθημα για τα Χριστούγεννα του 2016 θα πάρουν οι άνεργοι ναυτικοί  από τον προϋπολογισμό του Οίκου Ναύτου για το 2016, με απόφαση του υπουργού  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Με βάση την απόφαση, που συνυπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Γιώργος        
Χουλιαράκης, το επίδομα ορίζεται στα 350 ευρώ  για τους άγαμους και στα 400 ευρώ για   τους έγγαμους, τους εξομοιούμενος με αυτούς ή όσους έχουν παιδιά. 

Ζιελόνα Γκόρα - ΑΕΚ Zielona Gora - AEK Athens Live Streaming

Άρης - Μονακό Basketball Champions League Aris VS Monaco EUROPE: Champions League LIVE Stream

live streaming Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΚ Κύπελλο Ελλάδος PAE Anagennisi Karditsas 1904 vs AEK Athens FC live streaming

Άρης - Αστέρας Τρίπολης Κύπελλο Ελλάδος FC Aris Thessaloniki vs Asteras Tripolis FC live streaming

Σώθηκε άνδρας που έπεσε με αυτοκίνητο στη θάλασσα

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα 
Τύχη βουνό είχε το βράδυ της Δευτέρας ένας 68χρονος, όταν λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από την δυνατή βροχόπτωση, το αυτοκίνητό του γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα στη Νέα Πέραμο Αττικής.
Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ο 68χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είχε βγει από το αυτό με δικές του δυνάμεις.

Με διαδικασίες-εξπρές αποβολή από τη ρύθμιση των 100 δόσεων -Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου

Με διαδικασίες-εξπρές αποβολή από τη ρύθμιση των 100 δόσεων -Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου
Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους φορολογούμενους που έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, καθώς από την 1η Ιανουαρίου θα χάνουν τη ρύθμιση αν για 2η φορά εντός εξαμήνου αφήσουν απλήρωτη οποιαδήποτε νέα οφειλή.

Νέα απεργία ΠΝΟ: «Δεμένα» τα πλοία Παρασκευή και Σάββατο

Νέα απεργία ΠΝΟ: «Δεμένα» τα πλοία Παρασκευή και Σάββατο


Μετά τις πληροφορίες ότι στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης από τους θεσμούς, τέθηκε θέμα αλλαγής προς το δυσμενέστερο του φορολογικού καθεστώς των ναυτικών

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της, με 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, έως τις 6.00 το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου, αποφάσισε σε σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης από τους θεσμούς, τέθηκε θέμα αλλαγής προς το δυσμενέστερο του φορολογικού καθεστώς των ναυτικών.
Powered By Blogger