Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Αγαπημένη #Αυγιανη για να μάθεις πώς δε θα πληρώσεις ΕΝΦΙΑ

Και για να μην ξεχνιομαστε Κριμα τα παντελονια σας ρε πουλημενα ανθελληνικα κοπροσκυλα

_Παίδες διάβασα πως ο Αλέξης με τα λεφτά από τα κανάλια θα μειώσει & τον ΕΝΦΙΑ! _Που το διάβασες? _Στην ΑΥΓΗ _ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Υλοποίηση του υδατοδρομίου Σκοπέλου Ζητά με αναφορά ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος            Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, για το ζήτημα υλοποίησης του υδατοδρομίου Σκοπέλου, έχοντας λάβει σχετικό υπόμνημα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου. Στο εν λόγω έγγραφο διατυπώνονται προτάσεις και απόψεις του Δήμου αναφορικά με τη διαδικασία εκμετάλλευσης αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών, όπως ορίζει ο Ν. 4146/2013.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ Οι εφορίες ταλαιπωρούν τους ανάπηρους περνώντας τους από «40 κύματα»

Φωτό αρχείου
Την προκλητική ταλαιπωρία που υφίστανται οι ανάπηροι στις εφορίες σε όλη την Ελλάδα στο όνομα των περικοπών, με την κάλυψη της κυβέρνησης, καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων.
Η ΣΕΕΑΝ στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Όπως καταγγέλλουν δεκάδες συνάδελφοι, αλλά και μετά από επιτόπου παρεμβάσεις της ΣΕΑΑΝ, οι εφορίες ζητούν και απαιτούν πιστοποιητικά και χαρτιά από διάφορες πηγές, ακόμα και όταν ο ανάπηρος είναι αποδεδειγμένα ανάπηρος από την ημέρα που γεννήθηκε. Για να κατατάξουν τον ανάπηρο στην ανάλογη κατηγορία, έτσι ώστε να έχει ακόμα και αυτές τις ελάχιστες φοροαπαλλαγές που του έχουν απομείνει, τον περνάνε από "40 κύματα". Ενώ υπάρχει εγκύκλιος που αναγνωρίζει όλες τις αποφάσεις των υγειονομικών επιτροπών του κράτους και των ασφαλιστικών ταμείων, οι εφορίες ζητούν νέες αποφάσεις από τις υγειονομικές επιτροπές των σφαγείων των ΚΕΠΑ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στα λευκά περιοχές της Ελλάδας την 28η Οκτωβρίου !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

Προσοχή! Να τι θα πάθεις αν δεν κάνεις ντους για 2 μέρες

Το καθημερινό ντους είναι ιεροτελεστία για πολλούς από εμάς- ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που ιδρώνουμε κάθε πέντε λεπτά και αισθανόμαστε ότι μυρίζουμε από χιλιόμετρα. Όταν όμως...

ΑΠIΣΤΕΥΤΑ EΠΕΙΣΟΔΙΑ κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού σΤη Θεσσαλονίκη – Φυγαδεύτηκε η πρόεδρος των συμβολαιογράφων [video]

Οι διαδηλωτές έσπασαν το μπλοκ της αστυνομίας και όρμηξαν στην έδρα κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού...

Χωρισμός-βόμβα! Πασίγνωστος παρουσιαστής είναι και πάλι μόνος...

Ο χωρισμός τους ήταν εντελώς ανέλπιστος, καθώς αλλιώς τους «φανταζόμασταν»...

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διακοπές

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διακοπές
Ο Κοινωνικός Τουρισμός 2016 - 2017 είναι ένα πρόγραμμα επιδότησης από τον ΟΑΕΔ για τη διαμονή δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους σε τουριστικά καταλύματα.

Οι δικαιούχοι και τα ωφελούμενα μέλη τους είναι απαραίτητο να είναι κάτοχοι Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα καταρτίζεται από σχετική ΚΥΑ που εκδίδεται κάθε χρόνο, βάσει της οποίας, στη συνέχεια, δημοσιεύεται Δημόσια Πρόσκληση του Οργανισμού με τους λεπτομερείς όρους και τις προϋποθέσεις αυτού. Η Δημόσια Πρόσκληση αναρτάται στον Διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα διαρκεί περίπου δώδεκα (12) μήνες. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες έναρξης και λήξης αυτού ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση. Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν από 1 έως 5 διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν ελεύθερα από το «Μητρώο Παρόχων» του ΟΑΕΔ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο του καταλύματος.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ «Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει  τον Προστάτη της  Άγιο Αρτέμιο. Ο Άγιος Αρτέμιος δεν επιλέχθηκε τυχαία, γιατί ήταν ένας άνθρωπος που μαρτύρησε για τις ιδέες και την πίστη του. Αυτές τις αξίες υπηρετούν σήμερα και οι Έλληνες Αστυνομικοί, οι οποίοι με αυταπάρνηση αγωνίζονται για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Η 20η Οκτωβρίου είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία. Θεωρώ ότι είναι χρέος μας την ημέρα αυτή να την αφιερώσουμε και στους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους εκτελώντας το καθήκον τους, για να προστατέψουν την κοινωνία και να  εξασφαλίσουν το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες.
Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αστυνομικούς της χώρας μας όπου σε καθημερινή βάση δίνουν μάχη κατά του εγκλήματος, της τρομοκρατίας και της διαφθοράς, σφυρηλατώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τον πολίτη»

7 συνήθειες που πρέπει να κόψεις εδώ και τώρα


Αυτή τη φορά, αντί να σου δώσουμε συμβουλές για το τι να κάνεις, θα σου πούμε τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις...

Bayern Munich - PSV Eindhoven Live Stream Live Streaming

Barcelona - Manchester City Live Stream Live Streaming

Arsenal - Ludogorets Live Stream Live Streaming

Νέο «ψαλίδι» μισθών για τους εργαζόμενους στους δήμους

Νέα οικονομική επιβάρυνση έρχεται για τους εργαζόμενους και στους Δήμους από την 1η Ιανουαρίου 2017, λόγω της εφαρμογής του...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ


Απαγορεύτηκε ο απόπλους φορτηγού πλοίου από το Λιμάνι


Το μέτρο της απαγόρευσης απόπλου επιβλήθηκε στο Φ/Γ ’’GENERAL’’ σημαίας Τανζανίας, τις μεσημβρινές ώρες χθες, στο πλαίσιο επιθεώρησης, λόγω σοβαρών ελλείψεων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου κινήθηκαν οι διαδικασίες επιβολής των προβλεπόμενων κυρώσεων.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΜΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΜΥ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για σήμερα Τετάρτη 19/10 !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

Εορτή του Αγίου Προφήτου Ιωήλ

Εορτή του Αγίου Προφήτου Ιωήλ
Ο Προφήτης Ιωήλ είναι ένας από τους δώδεκα μικρούς λεγόμενους προφήτες. Ήταν γιος του Βαθουήλ, από τη φυλή Ρουβήμ (αυτό όμως δεν είναι σαφές, διότι άλλοι τον θέλουν καταγόμενο από την φυλή Γαδ), και προφήτευσε όταν βασιλιάς στη φυλή του Ιούδα ήταν ο Ιωάς (878 - 838 π.Χ).
Το προφητικό του βιβλίο, έχει λεχθεί ότι το διακρίνει ύφος ποιητικότατο, περίκομψο, ζωηρό και αποτελεί κόσμημα της εβραϊκής φιλολογίας.
Να τι λέει περί μετανοίας: «Καί νύν λέγει Κύριος ο Θεός υμών επιστράφητε πρός με εξ όλης τής καρδίας υμών καί εν νηστεία καί ... εν κλαυθμώ καί εν κοπετώ καί διαρρήξατε τάς καρδίας υμών καί μή τά ιμάτια υμών καί επιστράφητε πρός Κύριον τόν Θεόν υμών, ότι ελεήμων καί οικτίρμων εστι, μακρόθυμος καί πολυέλεος» (Ιωήλ, Β' 12-13).

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου