Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

Ελληνίδα Playmate έφερε μποφόρ στην Σκόπελο (Εικόνες)

Είχαμε πολύ καιρό να την δούμε. Αλλά παρά τα χρόνια παραμένει ποθητή. Κι αυτό γιατί προσέχει. Δυο μέτρα γυναίκα είναι το κορίτσι μας. Λογικό να εντυπωσιάζει παρά το πέρασμα του χρόνου.
Η Ιωάννα Ζησάκη έφερε πολλά μποφόρ στη Σκόπελο με τα μικροσκοπικά μαγιό της. Τι; Δεν με πιστέυετε; Δείτε τις εικόνες…

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Έρχονται βροχές και καταιγίδες από Τρίτη Στης Σποράδες


Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται για την ερχόμενη Τρίτη, αλλά και τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Άστατος, με τοπικές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μικρή πτώση της θερμοκρασία θα σημειωθεί αύριο Δευτέρα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα.

Αντιστοιχη με τη φωτογραφια του Κορμορανου H φωτογραφία που βοήθησε τους τζιχαντιστές Από το κανάλι του Κατάρ αρχικά (χώρα τροφοδότη–διαμεσολαβητή του ΝΑΤΟ–των τζιχαντιστών)

Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Ή μήπως όχι; Μήπως περάσαμε στην εποχή όπου μια φωτογραφία μπορεί να αποκρύψει χίλιες αλήθειες;
Η μάχη στο Χαλέπι είναι ίσως η πιο σημαντική (έως τώρα) μάχη του πολέμου στη Συρία.
Του Ανδρέα Ζαφείρη-ΙSKRA
Στις 17 Αυγούστου (οι ημερομηνίες έχουν σημασία) οι συριακές δυνάμεις, μαζί με τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ και υποστηριζόμενες από τη ρωσική αεροπορία, προσέβαλαν το κέντρο επιχειρήσεων του «Jaish al-Fatah» στο νοτιοδυτικό Χαλέπι, τη περιοχή 1070 και τη βάση πυροβολικού στο Ramouseh. Οι δυνάμεις των τζιχαντιστών, παρ όλη την σφοδρή αντεπίθεση που πραγματοποίησαν, δεν ανέκτησαν τον έλεγχο.

Βρε μαλάκες Της Telegraph είναι η Μύκονος και όχι η Σκόπελος στα καλύτερα ελληνικά νησιά για οικογενειακές διακοπές

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ: Στην Σκόπελο οικογενειακώς! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

karakitsos
Μες στην τρελή χαρά η οικογένεια του επιχειρηματία Γιώργου Καρακίτσου. Κάνουν διακοπές σε ελληνικό νησί φυσικά (Σκόπελος) και όπως βλέπετε στην φωτογραφία περνάνε καταπληκτικά! Και ενώ η Βασιλική Λιόντου - Καρακίτσου μας χαρίζει το χαμόγελό της ο Καρακίτσος τζούνιορ έχει σκεπαστεί με το αμμοχάλικο της παραλίας! Πάντα τέτοια!

Οι κανόνες της ταβέρνας

Χωριάτικες, πατάτες, μπύρες, τυροκαφτερές και τραπεζομάντηλα με το χάρτη της χώρας. Καιρός ήταν κάποιος να βάλει μια τάξη.

Τελευταία τα πράγματα έχουν μπερδευτεί κάπως στο θέμα ταβέρνας. Κάτι οι κυριλοταβέρνες με την χιψτεράτη λαδόκολλα και τραπεζάκια στο χρώμα της ελιάς, κάτι οι μαστεροσεφιές, μας κάνουν να ανησυχούμε για την ταυτότητα μας. Το μέλλον της φυλής μας.

Γι’ αυτό θεωρήσαμε χρήσιμο να θέσουμε τους κανόνες της ταβέρνας.....

Χταπόδι ξυδάτο, ο πιο εύκολος ουζομεζές

Tης Χρυσαυγής Μπόμπολα
Το ξυδάτο χταπόδι είναι ένας πανεύκολος και νόστιμος μεζές. Ουσιαστικά είναι ό,τι πιο εύκολο μπορεί κανείς να φτιάξει μετά το χταπόδι...
στα κάρβουνα. Αν δείτε παρακάτω, δεν δίνω συγκεκριμένες αναλογίες και γραμμάρια, αφού στη συνταγή δεν παίζουν μεγάλο ρόλο. Λίγο ξύδι πάνω, λίγο ξύδι κάτω, η συνταγή θα σας βγει και μάλιστα υπέροχη. Αυτό που παίζει ρόλο είναι η μεθοδολογία, αλλά και αυτή ακόμα υπάγεται στην κατηγορία για τους αρχάριους.

Είναι ό,τι πρέπει για περιόδους νηστείας, αλλά και για όλο τον υπόλοιπο καιρό που τα χταπόδια είναι στην εποχή τους.

Σκηνές που προκαλούν ΣΟΚ – Δείτε τι έκανε ένας ιερέας όταν έπεσε το Ιερό Δισκοπότηρο

Σκηνές που προκαλούν δέος και ανατριχίλα εκτυλίχθηκαν σε εκκλησία της Πάτρας, με αφορμή τη θέα της…

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 21 Αυγούστου 2016

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής 21 Αυγούστου 2016 
22-34
Καὶ εὐθέως ἠνάγκασεν ὁ Ἰησοῦς τοὺς μαθητὰς αὐτοῦ ἐμβῆναι εἰς τὸ πλοῖον καὶ προάγειν αὐτὸν εἰς τὸ πέραν, ἕως οὗ ἀπολύσῃ τοὺς ὄχλους.
Καὶ ἀπολύσας τοὺς ὄχλους ἀνέβη εἰς τὸ ὄρος κατ’ ἰδίαν προσεύξασθαι. ὀψίας δὲ γενομένης μόνος ἦν ἐκεῖ. Τὸ δὲ πλοῖον ἤδη μέσον τῆς θαλάσσης ἦν, βασανιζόμενον ὑπὸ τῶν κυμάτων· ἦν γὰρ ἐναντίος ὁ ἄνεμος. Τετάρτῃ δὲ φυλακῇ τῆς νυκτὸς ἀπῆλθε πρὸς αὐτοὺς ὁ Ἰησοῦς περιπατῶν ἐπὶ τῆς θαλάσσης. Καὶ ἰδόντες αὐτὸν οἱ δὲ μαθηταὶ ἐπὶ τὴν θάλασσαν περιπατοῦντα ἐταράχθησαν λέγοντες ὅτι φάντασμά ἐστι, καὶ ἀπὸ τοῦ φόβου ἔκραξαν. Εὐθέως δὲ ἐλάλησεν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς λέγων· Θαρσεῖτε, ἐγώ εἰμι· μὴ φοβεῖσθε. Αποκριθεὶς δὲ αὐτῷ ὁ Πέτρος εἶπε· Κύριε, εἰ σὺ εἶ, κέλευσόν με πρὸς σὲ ἐλθεῖν ἐπὶ τὰ ὕδατα· ὁ δὲ εἶπεν, Ἐλθέ. καὶ καταβὰς ἀπὸ τοῦ πλοίου ὁ Πέτρος περιεπάτησεν ἐπὶ τὰ ὕδατα ἐλθεῖν πρὸς τὸν Ἰησοῦν. Βλέπων δὲ τὸν ἄνεμον ἰσχυρὸν ἐφοβήθη, καὶ ἀρξάμενος καταποντίζεσθαι ἔκραξε λέγων· Κύριε, σῶσόν με. Εὐθέως δὲ ὁ Ἰησοῦς ἐκτείνας τὴν χεῖρα ἐπελάβετο αὐτοῦ καὶ λέγει αὐτῷ· Ὀλιγόπιστε! εἰς τί ἐδίστασας; 32 καὶ ἐμβάντων αὐτῶν εἰς τὸ πλοῖον ἐκόπασεν ὁ ἄνεμος. Οἱ δὲ ἐν τῷ πλοίῳ ἐλθόντες προσεκύνησαν αὐτῷ λέγοντες· Ἀληθῶς Θεοῦ υἱὸς εἶ. Καὶ διαπεράσαντες ἦλθον εἰς τὴν γῆν Γεννησαρέτ.

Σκόπελος προς τον δήμο επείγοντος στην Γλώσσα ξήλωσαν της πινακίδες που έδειχναν προς το Λουτράκι δειτε το θεμα ...

Φωτογραφία της Liana Koumnioti.
Το Λουτρακι θεωρειται η παραλία της Γλωςςας με τα καθαρά νερά και το ωραίο βότσαλο , τα ωραια ηλιοβασιλέματα που μπορείς να παρακολουθήσεις απο τις όμορφες καφετέριες και ταβέρνες που εχει. Πως όμως θα

ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

 ΕΤΣΙ, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε χωρίς καμία υπερβολή το Πυροσβεστικό Σώμα, ένα από τα τρία ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ Σώματα Ασφαλείας της χώρας μας (λέμε τώρα χώρας μας), που έφτασε Και αυτό σε αυτή την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση εξαιτίας πρώτα απ’ όλα των ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που εφάρμοσαν (και εφαρμόζουν) οι κυβερνήσεις (έτσι συστήνονταν και συστήνονται) των τελευταίων να πω τριάντα ετών.
«Κυβερνήσεις» που έκαναν και κάνουν πειράματα στου ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, το οποίο έτσι και κοπεί, δεν τους καίγεται καρφί, αφού δεν είναι το κεφάλι κάποιου «κυβερνητικού στελέχους».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου