Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ θα μάθουμε για μια παραίτηση βόμβα ?


ΣΚΟΠΕΛΟΣ έλα ρε φίλε ξέρεις δεν θέλω να κάνω αυτό που ειμί υποχρεωμένος εγώ ειμή πολύ καλός άλλα να κάποιος άλλος φταίει και πρέπει να κάνω την δουλειά μου .... έτσι λένε .... και ποιος φταίει για όλα έλα τώρα ξέρετε σε ποιον ?


ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ


φοβερή Ατμόσφαιρα Αυτή η Ε.Ε!Όλο Αλληλεγγύη κ Αγάπη είναι!


ΣΚΟΠΕΛΟΣ όσοι θέλετε άδεια για ταξί προσοχή Στις 13 Ιουλίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. θα διενεργηθούν εξετάσεις Εξετάσεις χορήγησης άδειας Ταξί

ΤΑΞΙ
Στις 13 Ιουλίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων στα γραφεία της υπηρεσίας Μεταφορών και Επικοινωνιών (Κορωνίου- Νέγρη, Π.Άρεως ), όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
(Για πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24213-55501 έως 24213-55507).

Εν αναμονή αντίστοιχης δήλωσης από τον @GKoumoutsakos για τους εργαζόμενους του #marinopoulos


...θα βρεθούν δικαστές που θα επιδικάσουν "πτώχευση" ?


Ο αυτό-εξευτελισμός τους δεν έχει όρια


Oταν είσαι ψυχικά διαταραγμένος βλέπεις παντού φαντάσματα,ετούτη αυτοπροσδιορίζεται και δημοσιογράφος


Αυτό. ..Έτσι Γιατί κάποιοι προσπαθούν Να Μας πείσουν Για το πόσο Καλή είναι η Αναθεώρηση Συντάγματος! !!!!


Ειλικρινά κύριοι της κυβέρνησης, δεν ντρέπεστε;

Ο βασικός λόγος για τον οποίο οι Βρετανοί αποχώρησαν από την Ε.Ε. είναι οι μνήμες από τις καλές προ ένταξης ημέρες, όταν η ποιότητα της ζωής τους δεν είχε καμία σχέση με όσα βίωσαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην παρέα της Μέρκελ, του Σόιμπλε, του Σουλτς και του Γιούνκερ.

Σκεφθείτε ότι η Βρετανία δεν συμμετείχε στην Ευρωζώνη -ισχυρό νόμισμα η στερλίνα για να τη θυσιάσει- και πως το πρόσφατο δημοψήφισμα δεν ήταν δεσμευτικό!

Σίγουρα πρόκειται για ενός άλλου τύπου Δημοκρατία, με ισχυρές βάσεις και περισσότερο σεβασμό στον πολίτη. Κι αυτή είναι η διαφορά μας. Μία από τις διαφορές μας, αφού η φτωχοποιημένη Ελλάδα έχει περιορισμένη εξαγωγική ισχύ, μη συγκρίσιμη με εκείνη της Γηραιάς Αλβιώνας.

Όμως, δεν θα μείνω σ’ αυτό, αφού ούτε εγώ συμφωνώ ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες, έτσι όπως κατάντησαν τη χώρα και με τους υπάρχοντες διαχειριστές της εξουσίας, πρώην και αρκετούς νυν, υπάρχει η δυνατότητα ενός αξιοπρεπούς Grexit.

Εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων

Εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων
Τη  τιμά σήμερα, 30 Ιουνίου, η Εκκλησία μας.
Οι Απόστολοι του Χριστού θα ξεχωρίζουν μέσα στην Ιστορία της Εκκλησίας, σαν οι υπέρλαμπροι αστέρες πρώτου μεγέθους της πνευματικής ζωής.
Την 30η Ιουνίου, η Εκκλησία γιορτάζει τους δώδεκα Αποστόλους που αρχικά εξέλεξε ο Κύριος, πλην του Ιούδα Ισκαριώτη.
Αυτοί είναι: Σίμωνας (Πέτρος), Ανδρέας, Ιάκωβος, Ιωάννης, Φίλιππος, Θωμάς, Βαρθολομαίος (Ναθαναήλ), Ματθαίος, Ιάκωβος του Αλφαίου, Σίμωνας ο Ζηλωτής, Ιούδας ο αδελφός του Ιακώβου του μικρού και ο Ματθίας, που εξελέγη μέσα στο υπερώο τις παραμονές της Πεντηκοστής, σε αντικατάσταση του Ιούδα του Ισκαριώτη.

Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα από την θάλασσα

Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα από την θάλασσα στη Χαλκιδική

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 
σχετικά με τη μεγάλη ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΟΛΟΥ -
ΤΡΙΤΗ 5 /7/2016
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ την Παρασκευή 1/7/2016 και ώρα 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο ¨Ι.Μ. Δημητριάδος  & Αλμυρού (Κ. Καρτάλη με Α. Γαζή)
​Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ​
​ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ : 
Χορωδία REGAVIM Tel-Aviv -ISRAEL
Πολυφωνική Χορωδία Βόλου ( μαέστρος κ. Γιάννης Καρκάλας)
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ -Παρουσίαση του έργου "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" του Οδυσσέα Ελύτη σε  μουσική ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ​

ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ

Και ενώ τα «μπάνια του λαού» συνεχίζονται, μαζί με αυτά, έρχονται και οι καθημερινές «ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΕΣ» τις οποίες μας χαρίζουν απλόχερα οι πολιτικάντηδες αυτής της χώρας.
Αν και τα έχω γράψει πάρα πολλές φορές, καλό θα είναι να τα επαναλαμβάνω μπας και ξυπνήσουμε κάποτε και καταλάβουμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, το χάλι στο οποίο μας έφεραν ΟΛΟΙ όσοι υποτίθεται κυβέρνησαν τον τόπο αυτό τα τελευταία σαράντα χρόνια!
Μέρος από το ΧΑΛΙ το γενικότερο της χώρας, αποτελεί και ο ευαίσθητος τομέας της ΥΓΕΙΑΣ, στης οποίας το …. «τιμόνι» όπως αποδείχτηκε με τον χειρότερο τρόπο, βρεθήκαν άτομα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ, τα οποία υπηρετώντας διάφορα συμφέροντα, την διέλυσαν.
Ας δούμε ένα πρόσφατο ρεπορτάζ για το χάλι της υγείας.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου