Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Μη φοβάσαι τίποτα... Ο Χριστός είναι κοντά σου!

Μη φοβάσαι τίποτα... Ο Χριστός είναι κοντά σου!
Κάπου διάβασα πως ο χειρότερος θάνατος είναι όταν χάσεις την ελπίδα σου...
Η ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη. Είναι γεμάτη δυσκολίες, εμπόδια, αδιέξοδα, θλίψεις, δοκιμασίες τρομερές. Είναι αντίστροφη πορεία. Πορεία φθοράς...
Εκεί, όμως, που όλα οδηγούν στο θάνατο, στο μηδέν, εκεί τότε έρχεται Εκείνος που είναι πανταχού παρών. Τότε, όταν θα νιώσεις πως όλα χάνονται, όταν νιώσεις τον πόνο και τα δάκρυα να πνίγουν την ψυχή σου, έρχεται ο Χριστός με το βλέμμα Του γεμάτο αγάπη. Και σου απλώνει το χέρι, όπως στον Πέτρο στην φουρτουνιασμένη θάλασσα... Και σε κοιτάζει γεμάτος στοργή και σε γεμίζει ειρήνη και σιγουριά.
Είσαι παιδί Του. Και Αυτός πατέρας σου.
Άσε λοιπόν, την ελπίδα σου στον Χριστό. Προχώρα μπροστά και μη φοβάσαι! Όρθωσε το βλέμμα σου στο γεμάτο φως πρόσωπό Του και μη λυγίζεις! Αυτός θα σε σηκώνει, όταν πέφτεις. Αυτός θα σε παρηγορεί, όταν θλίβεσαι. Είναι ο παντοδύναμος Θεός. Ο Ων. Το Α και το Ω.
Τι έχεις, λοιπόν, να φοβηθείς;

Νίκαια και Αττική έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου για την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα την Παρασκευή

Νίκαια και Αττική έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου για την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα την Παρασκευή Για τις κινητοποιήσεις και την μαζική συγκέντρωση των αγροτών από όλη την χώρα στην Αθήνα, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ ο συνδικαλιστής και συντονιστής της Νίκαιας κ. Βαγγέλης Μπούτας και ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μαρκόπουλου, κ. Αλέκος Κολιαβασίλης. Οι δύο άνδρες εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα κυβερνητικά μέτρα για φορολογία και ασφαλιστικό ενώ μίλησαν για την κινητοποίηση της Παρασκευής και την πρόθεσή τους να βρεθούν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα. Όπως ανέφερε ο κ. Μπούτας σε ερώτηση που δέχθηκε για το θέμα της παρουσίας των τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας, «δεν γίνεται στο Παρίσι να μπαίνουν χιλιάδες τρακτέρ στην πόλη και να μην μπορούμε να το πράξουμε στην Αθήνα». Σε ανοιχτή γραμμή με τον Δήμο Αθηναίων βρίσκονται οι εκπρόσωποι των αγροτών για την κάλυψη βασικών αναγκών τους για την διανυκτεύρεσή τους στην Αθήνα, ενώ αμφότεροι οι κ.κ. Μπούτας και Κολιαβασίλης τόνισαν ότι τα μπλόκα θα παραμείνουν στην θέση τους με νέες δυναμικές κινητοποιήσεις και αποκλεισμούς δρόμων.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου