Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Aπό το καλοκαίρι λειτουργούν τα πρώτα υδατοδρόμια σε Θεσσαλονίκη, Σποράδες Σκόπελο και Βόλο

Aπό το καλοκαίρι λειτουργούν τα πρώτα υδατοδρόμια σε Θεσσαλονίκη, Σποράδες και Βόλο - Κεντρική Εικόνα
Φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να λειτουργήσουν τα πρώτα υδατοδρόμια στην Ελλάδα, αρχικά σε Σποράδες, Βόλο, Σκύρο και Θεσσαλονίκη και μετέπειτα σε Εύβοια

Έτοιμη να «χαράξει» πορεία για κινητοποιήσεις η ΠΝΟ


Κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το πρωί με ανοικτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων, κάτι που θα σημαίνει τη μη εκτέλεση δρομολογίων πλοίων της ακτοπλοΐας.
Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ναυτικών αντιδρούν στο περιεχόμενο του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση ενώ αναμένεται να τεθεί ξανά το ζήτημα της εξαίρεσης ή όχι των πλοίων που έχουν ναυλωθεί για τη μεταφορά προσφύγων από τα νησιά του Αιγαίου προς τον Πειραιά.

Φέτος το καλοκαίρι τα πρώτα υδατοδρόμια στην Ελλάδα

Φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να λειτουργήσαν τα πρώτα υδατοδρόμια στην Ελλάδα, αρχικά σε Σποράδες, Βόλο, Σκύρο και Θεσσαλονίκη και μετέπειτα σε Εύβοια.
Σύμφωνα με τη Hellenic Seaplanes, η οποία δραστηριοποιείται στον σχετικό κλάδο, την πορεία λειτουργίας θα ακολουθήσουν Χίο, Ψαρά, Οινούσες, Μυτιλήνη και Πάτμο ως ένα αντίστοιχο περιφερειακό δίκτυο συνδέοντας τα και με τα τουρκικά παράλια. Σε αναμονή βρίσκεται το υδατοδρόμιο της Τήνου που αν και σε προχωρημένη φάση, το λιμεναρχείο του νησιού  δεν συμφωνεί με τη θέση του υδατοδρομίου και θέλει να ακυρώσει τη μέχρι σήμερα διαδικασία.
Οι αδειοδοτήσεις συνεχίζονται σε  Ζάκυνθο, Αμφιλοχία, Σητεία, Μήλο, Πάρο, Καλαμάτα, καθώς και σε πολλά ιδιωτικά υδατοδρόμια που σύντομα θα καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του δικτύου των υδατοδρομίων.

Ελλείψεις σε βασικό υγειονομικό υλικό στο Κ.Υ. Αργαλαστής Τονίζει σε ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος            Τις σημαντικές ελλείψεις σε βασικό υγειονομικό υλικό στο Κ.Υ. Αργαλαστής επισημαίνει με ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ Χρήστος Μπουκώρος, κρούοντας για πολλοστή φορά τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνθήκες εξαθλίωσης που επικρατούν στις δομές υγείας του Νομού Μαγνησίας.  
            Η ερώτηση έχει ως εξής: «Για μια ακόμη φορά οι δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο Νομό Μαγνησίας και συγκεκριμένα στο Πήλιο παρουσιάζουν εικόνα πλήρους εγκατάλειψης. Οι ελλείψεις σε βασικό υγειονομικό υλικό, όπως βαμβάκι και οινόπνευμα, καθώς και σε είδη καθαρισμού και λοιπών αναλωσίμων, όπως γραφική ύλη και τόνερ δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα του προσωπικού και των ασθενών. Η κατάσταση επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο με τις διαρκείς ελλείψεις σε ιατρούς και με την παύση λειτουργίας των εργαστηρίων. Ένα ζήτημα που έχει επισημανθεί αρκετές φορές προς το Υπουργείο.
            Παρόμοιες συνθήκες επικρατούν και στα Περιφερειακά Ιατρεία που βρίσκονται υπό την εποπτεία του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, καθώς μέσω αυτού προμηθεύονται τα απαραίτητα αναλώσιμα και υγειονομικά  υλικά.
Κατόπιν τούτων,

Panathinaikos BC - AE Nea Kifissias -Παναθηναϊκός - AENK Νέα Κηφισιά Live Streaming

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΛόγω μεταφοράς της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Διοικητήριο, (είσοδος από Αντωνοπούλου), θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η Υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή από Πέμπτη 14/01/2016 έως και Παρασκευή 22/01/2016.
Η Υπηρεσία θα λειτουργήσει κανονικά, στην νέα της διεύθυνση, από Δευτέρα 25/01/2016.

Μπούρλος: Υπέρογκες οι αυξήσεις εισφορών ελευθέρων επαγγελματιών


dimitris-mpourlos
Υπέρογκες χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μπούρλος, μέλος της Επιτροπής για το Ασφαλιστικό, τις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών και αυτοαπασχολουμένων που προβλέπει η πρόταση Κατρούγκαλου.
Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο κ. Μπούρλος εξήγησε ότι σκοπός της επιτροπής, η σύσταση της οποίας συμφωνήθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τις εργοδοτικές οργανώσεις, «είναι να διορθώσει κάποια πράγματα στην πρόταση της κυβέρνησης, στη λογική της πρότασης αυτής και εντός των πλαισίων της πρότασης».

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ 17-25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ 17-25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται ιστορικός χιονιάς !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ !!

Kalloni - Panathinaikos Athens Live Streaming

Εορτή του Οσίου Θεοδοσίου του κοινοβιάρχη

Εορτή του Οσίου Θεοδοσίου του κοινοβιάρχη
Τη μνήμη του Οσίου Θεοδοσίου του κοινοβιάρχη τιμά σήμερα, 11 Ιανουαρίου, η Εκκλησία μας.
Ο Όσιος Θεοδόσιος γεννήθηκε στο χωριό Μωγαρισσού της Καππαδοκίας από πολύ πιστούς και ενάρετους γονείς, τον Προαιρέσιο και την Ευλογία. Έζησε στα χρόνια του αυτοκράτορα Λέοντα του Μεγάλου (457 - 474 μ.Χ.) και έφτασε έως και τους χρόνους του αυτοκράτορα Αναστασίου του Δικόρου (491 - 518 μ.Χ.).
Αρνήθηκε την έγγαμη ζωή και σε νεαρή ηλικία έγινε μοναχός. Από πολύ νωρίς διακρίθηκε για την εγκράτεια και την ηθική του τελειότητα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου