Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Έστελνε sexy φωτογραφίες στον φίλο της αλλά μια... λεπτομέρεια «πρόδωσε» την απιστία της

Έστελνε sexy φωτογραφίες στον φίλο της αλλά μια... λεπτομέρεια «πρόδωσε» την απιστία της

Της βγήκε «ξινό» το sexting

«Ξινό» βγήκε το sexting σε μια νεαρή Αμερικανίδα, η οποία αποφάσισε να στείλει γυμνές φωτογραφίες στο αγόρι της, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού της ταξιδιού στην  Ατλάντα.

Κι αυτό γιατί μια... λεπτομέρεια στο φόντο πρόδωσε την παρουσία ενός ακόμη προσώπου στο δωμάτιο, την ώρα που η νεαρή Jackie πόζαρε μόνο με το εσώρουχό της, σε μια εμφανή προσπάθεια να «ρίξει στάχτη στα μάτια» του αγαπημένου της.

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, ο «αετομάτης» Liam (το αγόρι της νεαράς) πρόσεξε τη γωνίτσα από μια ξένη βαλίτσα μέσα στο δωμάτιο της καλής του, την ώρα που εκείνη του επιδείκνυε τα προσόντα της. Αμέσως του μπήκαν ψύλλοι στ' αφτιά και ρώτησε την κοπέλα αν είναι μόνη στο δωμάτιο. Εκείνη απάντησε αμέσως ότι, φυσικά και είναι μόνη, αφού δεν γνωρίζει κανέναν στην Ατλάντα. Όταν δε την ρώτησε το δωμάτιο του δωματίου της για να την καλέσει και να την «τσεκάρει», η ίδια φάνηκε να εξοργίζεται να να προσβάλλεται από τις υποψίες του καλού της.

Ο νεαρός ωστόσο ήταν πεπεισμένος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτσι κάλεσε στο ξενοδοχείο και ρώτησε σε ποιο όνομα είχε γίνει η κράτηση του δωματίου που έμενε η κοπέλα του. Η απάντηση των εξόργισε ακόμα περισσότερο, αφού η κράτηση είχε γίνει στο όνομα του αφεντικού της, ενώ η Jackie είχε αρνηθεί κατηγορηματικά πριν το ταξίδι της ότι θα την συνόδευε εκείνος στην Ατλάντα.

Με το ψέμα της πρώην αγαπημένης του να έχει αποκαλυφθεί, ο νεαρός δεν είχε άλλη επιλογή από το να... βρίσει και να χωρίσει την απρόσεκτη κοπέλα (η οποία σίγουρα στο μέλλον θα αποφεύγει το sexting).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger