Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Στις Βόρειες Σποράδες Κρύβεται Αρχαία Υπερτεχνονολόγια

-Ο σημερινος κοσμος παραμενει μακρια απο μια απιστευτη τεχνολογια,που ουτε καν ονειρευεται οτι υπηρξε και υπαρχει,»δεμενος» στο σκοταδι της αγνοιας,της μιζερης,ψευτικης και αλλοιωμενης παραδοσης,ορισμενων αιωνων που τον απομακρυναν απο το λογο της υπαρξης του, ειδικα σημερα που το μονο που γινεται ειναι η καταστροφη της αιωνιας Ελλαδας και τους κατοικους της να παραμενουν διαφοροι θεατες.

-Καποιοι θελουν αποδειξεις,μα δεν εφτασε ο χρονος της αφυπνισης των Ελληνων και οχι μονον,ετσι ας αρκεστουμε σημερα σε αυτα,οσον αφορα προηγουμενη μου αναρτηση : ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΚΑΦΗ ΕΝΤΟΣ ΣΠΗΛΑΙΩΝ !!!
ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ :-«Στις βόρειες Σποράδες με δική σας ονομασία οι ΗΠΑ με την ΝΑΣΑ αναζητούν το «Χρυσόμαλλο Δέρας» και την ουράνια τεχνολογία που περιέχει αυτό.
-Οι σπηλαιώσεις του Πηλίου συνεχίζονται υποθαλάσσια σε μεγάλη έκταση της περιοχής των Σποράδων, όπου στο μακρινό παρελθόν υπήρξε δική μας δραστηριότητα και προσεδάφιση σκαφών …………
-Η γήινη τεχνολογία της ΝΑΣΑ, ελπίζει στον εντοπισμό ουράνιων σκαφών και του Χρυσόμαλλου Δέρατος, το οποίο με την τεχνολογία του, θα τους βοηθήσει να γίνουν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον πλανήτη σας.
-Όλα όσα αναζητούν οι ΗΠΑ βρίσκονται προστατευμένα σε υποθαλάσσιες σπηλαιώσεις, μη επισκέψιμες από υποβρύχια γήινα μέσα.
-Μετακίνηση τους, ενεργοποιεί συστήματα ασφαλείας καταπλάκωσης, μέσων και ανθρώπων.!!!
-ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger