Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Αναζητείται κτίριο για μεταστέγαση του ΙΚΑ Σκοπέλου



Το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό μίσθωσης κτιρίου για τη μεταστέγαση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Σκοπέλου.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί 29 /12/2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. Βόλου επί της οδού Θρακών 20 (3ος όροφος) στον Βόλο και ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.
Τα προσφερόμενα ακίνητα πρέπει να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

α. Το προσφερόμενο ακίνητο (ετοιμοπαράδοτο ή υπό αποπεράτωση) πρέπει να βρίσκεται σε κατάλληλη θέση της πόλεως, με εύκολη πρόσβαση για τους συναλλασσόμενους και θα πρέπει να διαθέτει συνολική επιφάνεια κύριων χώρων 70 τ.μ. πλέον ή έλαττον (± 10%) χωρίς σε αυτήν να υπολογίζεται η επιφάνεια της εισόδου, του ανελκυστήρα, του κλιμακοστασίου, των πλατύσκαλων-διαδρόμων, του μηχανοστασίου, της απόληξης δώματος και λοιπών κοινόχρηστων χώρων.
Η συνολική προσφερόμενη επιφάνεια των ακινήτων θα πρέπει να συμφωνεί με την αναγραφόμενη στην οικοδομική άδεια, καθώς και την αντίστοιχη που δηλώνεται στη ΔΕΗ για την απόδοση των Δημοτικών Φόρων, του ΤΑΠ κλπ. Στις περιπτώσεις που προσφέρονται αυθαίρετοι ή ημιυπαίθριοι χώροι, θα πρέπει να έχει ήδη κινηθεί η νόμιμη διαδικασία για την τακτοποίησή τους.
β. Να βρίσκονται εντός της περιοχής του Δήμου Σκοπέλου
γ. Να είναι προσβάσιμα σε άτομα με ειδικές ανάγκες (ράμπες, κατάλληλων διαστάσεων ανελκυστήρες κλπ).
δ. Να είναι κατά κύριο λόγο νεόδμητα, μη αποκλειόμενης της συμμετοχής και των παλαιάς κατασκευής ακινήτων. Η επιλογή πάντως θα γίνεται σε συνάρτηση με την οικονομική προσφορά και τις υπόλοιπες προϋποθέσεις καταλληλότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger