Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Όπλα υπάρχουνε.

Γράφει ο mitsos175.

Μπορώ τώρα να μη γελάσω; Γιατί το θέμα σοβαρό είναι, αλλά τα όσα ακούω γελοία. Κάπου διάβασα πως ακροδεξιό περιοδικό υποστηρίζει ότι ο καημένος ο Καμένος, που είναι και ψεκασμένος, ζήτησε 20 αόρατα αεροπλάνα από την Αμερική ΤΖΑΜΠΑ. Θα τα πάρει και θα είναι αόρατα, όπως αόρατη θα είναι κι ελάφρυνση για το χρέος.

Διότι θέλει ο Σουλτάνος τη Θεσσαλονίκη, τη Θράκη, το Αιγαίο κι ότι άλλο έχουμε ευχαρίστηση. Κι εγώ θέλω τη Scarlett Johansson και τη Melissa Benoist, τη μαύρη χήρα και τη super girl, ΜΑΖΙ, αλλά όσο και να 'χω τέτοιες φαντασιώσεις, μάλλον χλωμό το βλέπω να γίνονται πραγματικότητα σε αυτή τη ζωή. Και δεν νομίζω να έχουμε άλλη ζωή ή άλλες ευκαιρίες.

Να τα ζητήσουν λοιπόν από το μοναδικό τουρίστα, που θα φεσώσει το ελληνικό κράτος, τον Ο - Μπάμια. Ο Μπάμιας θα έρθει μετά τις εκλογές, για να μας ευχηθεί, να δει την Ακρόπολη, πριν βάλουν ακριβό εισιτήριο αυτοί που θα την αγοράσουν και ίσως νοικιάσει κάποιο ωραίο νησάκι για διακοπές το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά για μια φράση του χωρίς κανένα αντίκρισμα, αφού γίνεται κατόπιν εορτής, θα δώσουμε ένα σκασμό λεφτά, για να αισθάνεται ασφαλής ο πρωθυπουργός, που λέει να βγάλει έξω τον πρώην για φαί στην Αθήνα.

Μερικά λογάκια ακόμα: Οι ακροδεξιοί ενδιαφέρονται πολύ για όπλα. Δεν είναι μόνο γιατί τους αρέσει η καταστροφή. Είναι όπως φάνηκε από τον φύρερ του ΛΑ(Γ)ΟΣ και οικονομικό το θέμα. Καθόσον λεφτά για όπλα σίγουρα υπάρχουν κι αν δεν υπάρχουν θα βρεθούν. Θα χρεωθούμε περισσότερο, θα κόψουμε κι άλλα, δεν έχουμε βρακί να βάλουμε, είμαστε ξυπόλυτοι, αλλά θα έχουμε και γαμώ τα αεροπλάνα. Τα ακριβότερα.

Θα μου πουν κάποιοι "άμα είναι για την Ελευθερία μας χαλάλι". Αυτό ακριβώς όμως είναι το ζήτημα. Για δυο πολύ σοβαρούς λόγους:

Ο πρώτος είναι γιατί είμαστε ήδη αποικία, χώρα υπό κατοχή στην ουσία. Μας λεηλατεί ήδη η Γερμανία. Οπότε θα εξοπλιστούμε για να φυλάξουμε ΤΙ; Τα νησιά που πρόκειται να πωληθούν; Τα αεροδρόμια που ήδη πουλήθηκαν; Τη θάλασσα, που εκτός από μολυσμένη, θα βγει στο σφυρί; Τις πρώτες ύλες που εκμεταλλεύονται πολυεθνικές; Τον κόσμο, που χάνει τα σπίτια του, που έχει γίνει πλέον είλωτας, που ψάχνει στα σκουπίδια για φαί; Ας μας πουν γιατί πρέπει να πάρουν κι άλλες μίζες οι πολιτικοί.

Ο δεύτερος λόγος έχει άμεση σχέση με τον πρώτο. Κουμάντο κάνουν οι ΗΠΑ στην περιοχή. Αν πουν όπως στα Ίμια, "αυτό δεν είναι της Ελλάδας", θα βάλουμε τα F-35 κάπου που θα μας τσούζει. Στα Ίμια υπήρχε πολύ καλύτερη αναλογία δυνάμεων για την Ελλάδα σε σχέση βέβαια με το παρόν, καθώς σήμερα έχει διαλυθεί σχεδόν κάθε υποδομή απ' τα Μνημόνια. Στην Κύπρο επίσης δεν έγινε τίποτα γιατί έτσι διέταξαν οι Αμερικάνοι. Τι τα θέλουμε λοιπόν τα αεροπλάνα κι εμείς κι οι απέναντι; Μόνο για να δικαιολογείται η λεηλασία του δημοσίου χρήματος.

Οι Κούρδοι δεν έχουν καν αεροπορία, ούτε άρματα, αλλά τσακίζουν τον τουρκικό στρατό αυτή τη στιγμή, γιατί έχουν σκοπό που τους εμπνέει να πολεμήσουν. Φυσικά το να είσαι άοπλος σε κάποιον που μιμείται τον Αδόλφο, όπως ο Σουλτάνος, είναι επικίνδυνο, αλλά δεν νομίζω ότι λύση είναι τα αμερικανικά όπλα, τα οποία και πανάκριβα είναι και αμφίβολο αν θα χρησιμοποιηθούν, εφόσον βέβαια παραστεί ανάγκη. Ακόμη, είμαστε το μόνο κράτος που έχουμε 10 ναυτικά μίλια εναέριο χώρο και 6 θαλάσσιο! Αυτό ποιόν συμφέρει; Τις ΗΠΑ!

Το Μνημόνιο είναι το κύριο πρόβλημα μας αυτή τη στιγμή. Μετά από χρεοκοπία ακολουθούν διάφοροι "ατυχείς" πόλεμοι. Ας απαλλαγούμε από τους τοκογλύφους πρώτα (ντόπιους - ξένους), ας γίνουμε ανεξάρτητοι και μετά βλέπουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger