Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Να μην πετούν αποτσίγαρα σε δημόσιους χώρους – Θα εκδώσει ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου?

apotsigara
Η έκδοση ψηφίσματος με θέμα την ευαισθητοποίηση των δημοτών σχετικά με την ανάγκη οι δημόσιοι χώροι να είναι ελεύθεροι από καπνό και να μη μολύνονται από τα αποτσίγαρα, περιλαμβάνεται στα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νοτίου Πηλίου, την ερχόμενη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. Στην ίδια συνεδρίαση, τα μέλη του Σώματος θα κληθούν να διατυπώσουν τις απόψεις του σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών
Επιπτώσεων του έργου «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων, επεξεργασία λυμάτων και διάθεση εκροής Καλών Νερών», ενώ θα συζητηθεί επίσης το Σχέδιο Διαχείρισης εξορυκτικών αποβλήτων για το λατομείο σχιστολιθικών πλακών, έκτασης 149.067 τ.μ., στη θέση «Χορεύτρα» Καλαμακίου.
Ακόμη, θα γίνει ενημέρωση για την εξέλιξη της μελέτης για το Αλιευτικό Καταφύγιο Αγίας Κυριακής, ενώ θα ληφθεί απόφαση για συμμετοχή του Δήμου στο Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών.
Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται επίσης η έγκριση κατανομής ποσού 34.520 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2016 (Γ΄ δόση) για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger