Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Μαλάκα Αλεξία ακόμη είναι στην αρχή σε λίγο δεν θα σας σωση τίποτα παλιό προδότες όλοι από λαϊκά δικαστήρια και....Πήγαν με τα...ΕΚΑΜ για να κόψουν το ρεύμα σε ταβέρνα


Φαρ ουέστ στην Χασιά κατά την προσπάθεια συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ να κόψει οριστικά το ρεύμα σε... άγριο ιδιοκτήτη ταβέρνας που τους κυνήγησε και τους πυροβόλησε καραμπίνα! Το συνεργείο επανήλθε «συνοδεία επίλεκτης αστυνομικής δύναμης» (!!) όπως πληροφορεί ο  ΔΕΔΔΗΕ στο σχετικό δελτίο τύπου. 

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας παρά το γεγονός ότι του είχαν κόψει το ρεύμα λόγω χρέους κατάφερνε να το συνδέσει. Κρίθηκε αναγκαίο από τον ΔΕΔΔΗΕ προχωρήσει σε αποξήλωση του καλωδίου της παροχής.
΄Ομως το συνεργείο ήρθε αντιμέτωπο με τον έξαλλο ιδιοκτήτη που χειροδίκησε και μετά πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου.   
Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και αναζητείται

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ 

Ο ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή τη νέα πρωτοφανή εγκληματική επίθεση κατά εργαζομένων του, υπογραμμίζει ότι η ανοχή σε οποιουδήποτε είδους φαινόμενα άσκησης βίας είναι μηδενική. Η απρόκλητη εγκληματική επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή των Α. Λιοσίων, όταν καταναλωτής χειροδίκησε και πυροβόλησε κατά του συνεργείου της Εταιρίας που επισκέφθηκε την επιχείρησή του (ταβέρνα), για να προβεί σε αποξήλωση του καλωδίου της κομμένης λόγω χρέους παροχής, μετά από επανειλημμένες παραβιάσεις της από τον πελάτη. Ο εν λόγω καταναλωτής, αφού επιτέθηκε και χειροδίκησε κατά ενός εκ των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ, δεν δίστασε να πυροβολήσει κατά του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Εταιρίας, τη στιγμή μάλιστα που εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο ακόμη μέλη του συνεργείου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ, με τη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας, αντέδρασαν άμεσα και οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι της Εταιρίας μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Α. Λιοσίων όπου υπέβαλαν μηνύσεις κατά του δράστη. Περαιτέρω, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία από την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε στο μεταξύ διαφύγει. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές, μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και εφόσον ο δράστης δεν συλληφθεί εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, η δικογραφία θα διαβιβασθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω. Σημειώνεται ότι το συνεργείο της Εταιρίας, συνοδεία επίλεκτης αστυνομικής δύναμης, μετέβη εκ νέου στην εν λόγω επιχείρηση και προέβη στην κατάργηση του καλωδίου παροχής του πελάτη από στύλο, εν μέσω έντονων φραστικών επιθέσεων από αγνώστους παρισταμένους. Η προστασία και η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή νέων κρουσμάτων βίας εις βάρος των συνεργείων της Εταιρίας.
Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2016 Α"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου