Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Έρχονται βροχές και καταιγίδες από Τρίτη Στης Σποράδες






Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται για την ερχόμενη Τρίτη, αλλά και τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Άστατος, με τοπικές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, μικρή πτώση της θερμοκρασία θα σημειωθεί αύριο Δευτέρα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα.


Για την Τετάρτη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και στο βόρειο Αιγαίο 6-7 μποφόρ.

Άστατος προβλέπεται ο καιρός και για την Πέμπτη στα ηπειρωτικά και τη βόρεια νησιωτική χώρα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, όπου πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά; αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στο βόρειο Αιγαίο 6-7 μποφόρ.

Και την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει άστατος στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει αυξημένη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3-4 και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger