Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ Ηρωικός ιδιοκτήτης καφέ στο Ρέθυμνο είπε στους εφοριακούς ότι θα τους σφάξει Το Κίνημα της ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στο διεφθαρμένο δημόσιο συνεπαίρνει τη χώρα

Eνας ακόμη Ελληνας αντιστασιακός ενάντια στη φορολογική χούντα έβαλε το πετραδάκι του στο μαζικότερο επαναστατικό κίνημα που γνώρισε η Ελλάδα στην μεταπολίτευση.
Το Κίνημα της ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στο διεφθαρμένο δημόσιο που συνεπαίρνει τη χώρα.
Ηρωικός ιδιοκτήτης καφετέριας στο Ρέθυμνο της Κρήτης όταν οι εφοριακοί του Τρύφωνα Αλεξιάδη ξεκίνησαν τη διαδικασία επιβολής προστίμου τους φώναξε:
«Θα σας σφάξω, φύγετε από εδώ»

Oι εφοριακοί ισχυρίζονται ότι διαπίστωσαν ότι εκείνη την ώρα το κατάστημα δεν είχε κόψει οκτώ αποδείξεις και αμέσως, ξεκίνησαν τη διαδικασία επιβολής προστίμου.
Οι Ελληνες πολίτες έχουν συνειδητοποιήσει πως ο μοναδικός τρόπος να πέσουν οι φορομπήχτες κυβερνώντες (και όσοι αντίστοιχοι του διαδεχθούν) είναι η μη πληρωμή στο χυδαίο και φαύλο δημόσιο.
Εάν δεν πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ θα πέσουν. Από τον ΕΝΦΙΑ περιμένουν να αρπάξουν 2,7 δις ευρώ.
Είναι στο χέρι του φορολογούμενου να μην πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και να πάνε αδιάβαστοι.
Πέφτει η κυβέρνηση Τσίπρα εάν οι Ελληνες φορολογούμενοι συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο επανασταστικό κίνημα της μεταπολίτευσης δεν πληρώσουν τον EΝΦΙΑ από τον οποίο η κυβέρνηση υπολογίζει να εισπράξει κοντά στα 2,7 δις ευρώ!!!
Από την μη πληρωμή του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε εξαρτάται η επιβίωση της κυβέρνησης Τσίπρα. Ο σατανικός φόρος που είναι εμπνέυσεως Βενιζέλου (ως αρχικό χαράτσι στη ΔΕΗ) είναι καθοριστικός για τον ο Τσίπρας θα βγάλει το φθινόπωρο σαν πρωθυπουργός ή θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές.
Σ΄αυτή την περίπτωση θα ζήσει τον διαμελισμό του ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως σας ενημερώναμε με προηγούμενη ανάρτησή μας τα κόμματα της Ζωής και του Βαρουφάκη παίρνουν ένα ποσοστό 12% από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλο ένα 14% επιστρέφει σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και 3% πάει στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο οποίος μπαίνει στη Βουλή.
Ακόμη κι αν αρχικά ο Τσίπρας δεν πάει σε πρόωρες εκλογές οι πολίτες μπορούν να το ρίξουν μην πληρώνοντας τον ENΦΙΑ.
Ειδικά μετά και την τρύπα στα έσοδα του Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger