Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΣΚΟΠΕΛΟΣ O «Αχιλλέας» χαμηλώνει τις τιμές Εκπτωση εισιτηρίου 30%



Ο «Αχιλλέας» δρομολογήθηκε για πρώτη φορά στη γραμμή Βόλος - Σκύρος
Σημαντική διευκόλυνση προσφέρει στο επιβατικό κοινό το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Αχιλλέας», το οποίο δρομολογήθηκε για πρώτη φορά στη γραμμή Βόλος - Σκύρος, με ενδιάμεσους προορισμούς τα νησιά των Βορείων Σποράδων, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.
Το πολυτελές επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Αχιλλέας» είναι ιδιοκτησία της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Σκύρου και σύμφωνα με το πρόγραμμα εκτελεί δρομολόγια έως τις 11 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας όλες τις ανέσεις στο επιβατικό κοινό, για ένα ξεκούραστο ταξίδι.
Ο «Αχιλλέας» είναι το πλοίο που αντικατέστησε το 2005 τον «Λυκομήδη». Μεγαλύτερο, ταχύτερο, με μεγαλύτερη χωρητικότητα σε επιβάτες και οχήματα, διαθέτει δύο σαλόνια τουριστικής και ένα διακεκριμένης θέσης, καθώς και τρία μπαρ, το ένα υπαίθριο στο κυρίως κατάστρωμα, προσφέροντας όλες τις αναγκαίες ανέσεις για τους επιβάτες.

Το πλοίο, με χωρητικότητα 700 ατόμων και 170 Ι.Χ., αναχωρεί από τη Σκύρο κάθε Σάββατο στις 12.15 το μεσημέρι με προορισμό το Βόλο και από το λιμάνι του Βόλου αποπλέει, αντίστοιχα, στις 6.45 το πρωί της Κυριακής, με άφιξη στις 2.30 το μεσημέρι στη Σκύρο.
Οι θαλάσσιες καλοκαιρινές διαδρομές είναι πολύ ευχάριστες για τους εκδρομείς, οι οποίοι φτάνουν στη Σκιάθο σε 2,5 ώρες, στη Σκόπελο σε 3 ώρες και ένα τέταρτο και στην Αλόννησο σε 4 ώρες, με ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές εισιτηρίου, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τα οχήματα.
Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κεντρικό πράκτορας του «Αχιλλέα» για το Βόλο, Νίκος Βισβίκης, υπογραμμίζει ότι «το συγκεκριμένο, υπερπολυτελές πλοίο, επιπλέον προσφέρει στους επιβάτες, τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς».
Εκπτωση εισιτηρίου 30%
Οπως εξηγεί ο ίδιος, χαμηλώνουν οι τιμές των εισιτηρίων για Βόρειες Σποράδες και ισχύει έκπτωση 30% για όσους εκδώσουν το εισιτήριό τους έως δύο ημέρες πριν την αναχώρηση του πλοίου από το λιμάνι του Βόλου.
Ειδικότερα οι τιμές εισιτηρίων που εκδίδονται έως και την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν την αναχώρηση του πλοίου από το λιμάνι του Βόλου, είναι 16,10 ευρώ για τη Σκιάθο, 20,20 ευρώ για τη Σκόπελο, ενώ η ίδια τιμή ισχύει και για την Αλόννησο. Η τιμή του εισιτηρίου από Βόλο για Κύμη και Σκύρο, είναι αντίστοιχα 29,20 ευρώ, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο «Αχιλλέας» είναι το μόνο πλοίο που συνδέει τη Σκύρο με την Μαγνησία.
Οι τιμές για οχήματα μέχρι 3,70 μέτρα είναι 45,40 ευρώ για Σκιάθο, 53,40 ευρώ, για Σκόπελο - Αλόννησο και 58,50 ευρώ για Κύμη και Σκύρο.
Οι τιμές για μεγαλύτερα οχήματα από 3,70 μέχρι 4,5 μέτρα είναι για Σκιάθο 60,50 ευρώ, για Σκόπελο - Αλόννησο 65,50 ευρώ και για Κύμη - Σύρο 68,60 ευρώ.
Παράλληλα, ο κ. Βισβίκης υπογραμμίζει ότι όσοι επιβάτες δεν επιθυμούν να παραμείνουν μια ολόκληρη εβδομάδα στη Σκύρο, μπορούν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας και εφόσον διαθέτουν δικό τους όχημα, να φτάσουν στο Βόλο ή σε οποιαδήποτε χερσαία περιοχή της Ελλάδος μέσω Κύμης, όπου υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια από τη Σκύρο με το ίδιο πλοίο. Οι τιμές του συγκεκριμένου δρομολογίου είναι εξαιρετικά χαμηλές, καθώς το εισιτήριο κοστίζει 12,10 ευρώ από Σκύρο για Κύμη και η τιμή του Ι.Χ. είναι 29,20 ευρώ για την ίδια διαδρομή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, το κόστος και κάθε άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απευθύνονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.sne.gr.
Το πρακτορείο στο Βόλο, με το οποίο συνεργάζεται η «Σκύρος Ναυτική Εταιρεία» για την έκδοση εισιτηρίων για Σποράδες - Βόλο και επιστροφή είναι το VIS TRAVEL, τηλ. 2421031059.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger