Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ημερίδα για τις επιπτώσεις από φυσικούς κινδύνους στη Σκόπελο


Ημερίδα με θέμα «Μετριασμός επιπτώσεων από την εκδήλωση φυσικών κινδύνων στο νησί της Σκοπέλου», διοργανώνει η Περιφερειακής Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 στις 10 το πρωί, στο «Ξενία», στη χώρα Σκοπέλου.
Η ημερίδα θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του δημάρχου Σκοπέλου Χρήστου Βασιλούδη και χαιρετισμούς επισήμων, ενώ η έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα γίνει από τον πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχο Μουζακίου Γιώργο Κωτσό.
Ο Μανώλης Καρράς τοπογράφος μηχανικός θα εισηγηθεί το θέμα μέτρα πρόληψης και μετριασμού των επιπτώσεων από πλημμύρες στο νησί της Σκοπέλου και ο Ευάγγελος Κατσαρός, ερευνητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα μιλήσει για το θέμα ενσωμάτωση του τουριστικού κλάδου στον σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας – η περίπτωση των δασικών πυρκαγιών.

Τέλος, ο Ευάγγελος Μητσάκης του Ινστιτούτου Μεταφορών, Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, θα παρουσιάσει το σύστημα λήψης αποφάσεων για τη χάραξη αποτελεσματικών πολιτικών πρόληψης και αντιμετώπισης κινδύνων και την υποστήριξη λήψης αποφάσεων σε περιοχές με περιορισμένους διαθέσιμους πόρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger