Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Η ΑΕΚ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια και πέφτει «στα βαθιά» με τη Σεντ Ετιέν

Η ΑΕΚ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια και πέφτει «στα βαθιά» με τη Σεντ Ετιέν

Η ΑΕΚ αγωνίζεται ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά την περιπέτεια που πέρασε και το ταξίδι της ξεκινάει με αντίπαλο την Σεντ Ετιέν (22:00 Novasports 2)

Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 4 χρόνια, προκειμένου η ΑΕΚ να φορέσει ξανά το ευρωπαϊκό της κουστούμι... Οι περιπέτειες αποτελούν παρελθόν και η Ένωση καλείται να αποδείξει απόψε στις 22:00 (Novasports 2) πως επέστρεψε όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στις διοργανώσεις της UEFA.

Μόνο που ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς η απουσία αυτή είχε αντίκτυπο στην ειδική βαθμολογία των «κιτρινόμαυρων» με αποτέλεσμα να μπουν στο γκρουπ των αδύναμων της κλήρωσης για την 3η προκριματική φάση του Europa League και να βρεθούν απέναντι με την Σεντ Ετιέν...

Κόντρα λοιπόν στην γαλλική ομάδα, ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει τον «δικέφαλο» με 4-2-3-1, έχοντας τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Γκάλο και Ντίντακ Βίλα στα άκρα από δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Τσιγκρίνσκι και ο Κολοβέτσιος.

Σιμόες και Γιόχανσον θα έχουν τον νευραλγικό ρόλο των αμυντικών χαφ, με τους Μπαρμπόσα, Βάργκας στα άκρα και τον Μάνταλο σε ρόλο μεσοεπιθετικού πίσω από τον Πέκχαρτ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή της ελληνικής ομάδας, συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Πλατέλλας, Γαλανόπουλος, Τζανετόπουλος, Αραβίδης και Mπακασέτας. Έκτός έμειναν οι νεοαποκτηθέντες Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους; Ο Γκριστόφ Γκαλτιέρ θα εμπιστευτεί το 4-3-3 με τους Ρουφιέ, Τεοφίλ, Περέν, Πογκμπά, Πολομά, Σελνάες, Νταμά, Λεμουάν, Τανάν, Χαμούμα και Μπέριτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger