Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΔΤ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του επιχειρησιακού  προγράμματος της «ψηφιακής σύγκλισης» έχει δημιουργήσει ένα νέο τουριστικό ιστοχώρο, το www.gothessaly.com. Πρόκειται για ένα δυναμικό-διαδραστικό ιστοχώρο, με σύγχρονη εμφάνιση και ευκολία πλοήγησης που περιλαμβάνει προηγμένες δυνατότητες τουριστικής προβολής όπως γεωγραφική εγγύτητα σημείων, εκφώνηση κειμένων, με υποστήριξη όλων των σύγχρονων μορφών υλικού και κάλυψη όλων των γνωστών τύπων συσκευών (υπολογιστές, tablets, smartphones).

Εκτός από την προβολή των αξιοθέατων, στο νέο αυτό portal, έχει γίνει πρόβλεψη για την προβολή των Θεσσαλικών επιχειρήσεων καθώς δίνεται η δυνατότητα προς όλους τους επαγγελματίες του τουριστικού κυρίως τομέα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να διατηρούν τη δική τους ιστοσελίδα. Στο νέο portal που εμπλουτίζεται καθημερινά, έχει ξεκινήσει ήδη η εγγραφή επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου όπως καταλυμάτων, καταστημάτων εστίασης, τουριστικών γραφείων κλπ ενώ προβλέπεται να διευρυνθεί το περιεχόμενό του ώστε να συμπεριληφθούν και επιχειρηματικές δραστηριότητες άλλων τομέων.
“Ενώνοντας τις προσπάθειες όλων μας φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε το νέο αυτό τουριστικό ιστοχώρο σε ένα πολύτιμο εργαλείο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στους επαγγελματίες του τουρισμού και θα αποτελεί ένα ακόμη «όπλο» διεθνούς προβολής της περιοχής μας σε εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου-δυνητικούς επισκέπτες μας και σας καλούμε να γίνετε αρωγοί της προσπάθειας αυτής”, δηλώνει σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη.
          Οι αρμόδιες Υπηρεσίες μας (Τμήμα Εμπορίου Τουρισμού τηλ/νο 2421352522) παραμένουν στη διάθεση των επαγγελματιών για κάθε διευκρίνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger