Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΑΕΚ Κιτρινόμαυρος κι επίσημα ο Μπάρκας

Κιτρινόμαυρος κι επίσημα ο Μπάρκας

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα.

Οι «κιτρινόμαυροι» αφού ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τον Ατρόμητο έδωσαν τα χέρια και με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος πέρασε από τα γραφεία της Ένωσης το μεσημέρι της Παρασκευής, υπογράφονρας παρουσία του μάνατζερ του τριετές συμβόλαιο με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

O Ατρόμητος θα λάβει περίπου 600.000 ευρώ από τη μεταγραφή του 22χρονου τερματοφύλακα διατηρώντας μάλιστα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας (1,96μ.) κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική. Φέτος είχε 20 συμμετοχές, 12 στη Super League και 8 στο Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι γεννημένος στις 30 Μαϊου του 1994 και έχει περάσει όλη την καριέρα στον Ατρόμητο, ξεκινώντας από 11 ετών στα τμήματα υποδομής. Έγινε επαγγελματίας τον Ιανουάριο του 2013 και έκανε ντεμπούτο στη Super League πέρσι τον Μάιο. Ακολούθησε η σεζόν 2015-16 με συνολικά 20 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει αγωνιστεί στις "μικρές" εθνικές, ενώ συμμετείχε και στο πρόσφατο ταξίδι της Εθνικής Ανδρών στην Αυστραλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger