Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων



Ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων. Αυτή τη φορά συνδιοργανώνει με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, στις 5 Ιουνίου 2016, το Ράλλυ Κένταυρος, έναν αγώνα που εδώ και πολλά χρόνια έχει γίνει θεσμός στην περιοχή του Βόλου, προσελκύοντας χιλιάδες φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Όπως δηλώνει σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων πάντα στηρίζουν τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις με πολλαπλά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες, επενδύοντας στον εσωτερικό και αθλητικό τουρισμό, προβάλλοντας ταυτόχρονα την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Το Ράλλυ Κένταυρος έχει αποκτήσει τη φήμη ενός από τους πιο καλά οργανωμένους αγώνες ράλλυ στην Ελλάδα και διεξάγεται σε μία από τις πιο ομορφότερες και φιλικότερες περιοχές της χώρας μας».

Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο Πήλιο και θα είναι τρεις (3) επαναλαμβανόμενες, με πρώτη διαδρομή την Αλυκόπετρα από Πορταριά έως Χάνια, δεύτερη διαδρομή το Καράβωμα από Χάνια έως Μακρυράχη και τρίτη διαδρομή τον Κισσό από Κισσό έως Χάνια.
Η τελετή εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) και ώρα 20.30, ενώ η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 16.00 στο Ξενοδοχείο Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger