Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΔΩΡΕΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ σύλλογο «Η Σκιάθος» και την ένωση «Μαζί για το παιδί»

Ή-ΣΚΙΑΘΟΣ-1-864x400_c.jpg
Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος’, μοίρασαν 43 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών, ηλικίας 2 έως 17 ετών.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε το Μεγάλο Σάββατο 30 Απριλίου, στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, με τη βοήθεια της κυρίας Ματούλας Χονδρονικολή, η οποία εργάζεται στο Κ.Υ. και είναι συνεργάτης του Συλλόγου σε θέματα υποστήριξης των αδύναμων μελών της τοπικής κοινωνίας. Για τη βοήθειά της στη δράση, ο Σύλλογος ευχαριστεί την  κυρία Δανάη Δελακουβία.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ‘Η Σκιάθος’, είχε επιδιώξει τη συνεργασία από το 2015, όταν η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επιλέχθηκε ως ο επίσημος συνεργάτης της TOMS και γίνεται ένας από τους 100 Giving Partners της TOMS παγκοσμίως, στοχεύοντας να προσφέρει καινούρια ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά που έχουν ανάγκη.
Στο πλαίσιο του προγράμματος η Ένωση έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 160 Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και Κοινωνικές Υπηρεσίες Δημοσίων Φορέων, που περιθάλπουν άπορα παιδιά ανά την Ελλάδα, με σκοπό να παρέχει ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια σε κάθε παιδί σε ανάγκη. Σκοπός της συνεργασίας είναι να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του ωφελούμενου πληθυσμού και να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε στο σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από τη χρήση χρησιμοποιημένων ή ακατάλληλων παπουτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger