Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Προβλήματα δημιούργησε η σημερινή έντονη βροχόπτωση


Προβλήματα δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
Συγκεκριμένα είχαμε πτώσεις δέντρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην Τούμπα.
Συγκεκριμένα, στις οδούς Τσιμισκή, Πλάτωνος και Στρ. Δουμπιώτη, στο κέντρο της πόλης, όπως και στην Πεστών οι πτώσεις δέντρων προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για αποκατάσταση.

Ωστόσο, παρατηρήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα στην Περιφερειακή Οδό της πόλης λόγω και δυο τροχαίων που έγιναν νωρίτερα και στα δυο ρεύματα στο ύψος του τούνελ. Αυτό προκάλεσε μεγάλο μποτιλιάρισμα και στη Διαγόρα στην έξοδο του Περιφερειακού για Τούμπα.
Την ίδια ώρα σε ποτάμι μετατράπηκε ο δρόμος στο ύψος των κοιμητηρίων της Θέρμης όπου από το πολύ νερό που έπεφτε πολλά φερτά υλικά κάλυψαν στο οδόστρωμα. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης από παρακαμπτήριες οδούς διεξαγόταν για πολύ ώρα η κίνηση των οχημάτων περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στα Γιαννιτσά.
Εξάλλου δίχως ρεύμα έμειναν από νωρίς το πρωί περιοχές της Μηχανιώνας, της Αγίας Τριάδας και το χωριό Κερασιά, καθώς έσπασε κολόνα της ΔΕΗ, με συνέπεια να σημειωθεί βλάβη στην κεντρική γραμμή ρεύματος.
Η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήσεις για απαντήσεις υδάτων σε αύλειους κυρίως χώρους, αλλά και για κοπές δέντρων που έπεσαν, στην Τσιμισκή, την Τούμπα, αλλά και στην Αγίου Δημητρίου, κοντά στο ΥΜΑΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger