Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Οι εκβιασμοί της ποδοσφαιρικής Καμόρα

Inline image 4Μου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψω, αλλά είναι αλήθεια. Γύρω στις δύο παρά που πιάνω να γράψω το blog και ακόμη δεν έχει υπάρχει καμιά νέα δημοσίευση από ρεπόρτερ ή Μέσο του Ολυμπιακού, που να λέει πόσο «αντί – Ολυμπιακός» είναι ο Σιδηρόπουλος και πόσο επίσης «μισεί» την ομάδα του Πειραιά ο βοηθός Κωσταράς.
Γιατί τις προηγούμενες μέρες είχαμε όργιο. Με «μαέστρο» τον Σάββα και διάφορους οργανοπαίκτες, τα τελευταία 24ωρα έχουμε μια αήθη συνεχή και οργανωμένη επίθεση, εναντίον των διαιτητών που δεν ήθελαν στον τελικό. Σιδηρόπουλο, Ευθυμιάδη και Κωσταρά.
Είναι λέει «αντι – Ολυμπιακοί». Και ξέρετε γιατί; Γιατί έχουν υπερβολικό αριθμό αγώνων του Ολυμπιακού με δική τους παρουσία, που οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο δεν νίκησαν, αλλά και σε κάποιους έχασαν!!! Ακούς εκεί; Έχασαν! Που ακούστηκε αυτό; Άρα, σύμφωνα με την λογική τους, οι άνθρωποι αυτοί μισούν τον Ολυμπιακό, είναι εχθροί του Ολυμπιακού.
Έχουν συναίσθηση του τι λένε και τι γράφουν; Εύλογο το ερώτημα. Η απάντηση είναι έχουν. Επίτηδες γίνονται όλα αυτά. Επίτηδες για να επηρεάσουν τους διαιτητές. Επειδή δεν τους θεωρούν «ταλιμπάν» τους, το έχουν ρίξει στον ψυχολογικό εκβιασμό. Με την διαιτησία ασχολούνται μέρα και νύχτα. Αυτοί είναι. Αυτοί ήταν και αυτοί θα είναι. Η ομάδα που έχει επιβάλλει την διαιτησία σαν πρώτο θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατηγορεί τους άλλους γι’ αυτό.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger