Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΣΟΚ 70χρονος βρέθηκε νεκρός σε ακτή

Σε αυτοκτονία οδηγεί η έρευνα της Αστυνομίας
Νεκρός σε βραχώδη ακτή παραλίας δίπλα από την κεντρική του Κατηγιώργη βρέθηκε χθες γύρω στις 7 το απόγευμα 70χρονος Ελληνας, ο οποίος έχει εξοχικό σπίτι στο Πήλιο και γι’ αυτό επισκέπτεται την περιοχή ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Ο άτυχος άνδρας εκτιμάται ότι προφανώς θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του έπεσε στα βράχια από ύψος 40 μέτρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Χαρακτηριστικό του δύσβατου της περιοχής όπου εντοπίστηκε η σορός του είναι ότι στο σημείο δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν ούτε οι αστυνομικοί, ούτε και οι πυροσβέστες, με αποτέλεσμα να κληθεί να συνδράμει ο Λιμενικός Σταθμός Τρικερίου.

Ο 70χρονος παρελήφθη από τους λιμενικούς, οι οποίοι τον μετέφεραν νεκρό στη στεριά διά θαλάσσης. Στο μεταξύ, το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών συνέχιζε μέχρι αργά χθες το βράδυ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα. Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η Αστυνομία αποδίδει το περιστατικό σε αυτοκτονία. Συλλέγει κάθε χρήσιμο στοιχείο στο πλαίσιο της έρευνας και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger