Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 240 χλμ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ;;;; (Με κάθε επιφύλαξη)


Αναταραχή προκάλεσε η NASA με την ανακοίνωσή στην συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσίασε την ανακάλυψη που σχετίζεται με την εξωγήινη ζωή.Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που έγινε Ουάσιγκτον, μεταξύ των ομιλητών ήταν η Μάιρη Βόιτεκ, επικεφαλής του προγράμματος Αστροβιολογίας της NASA και η Πάμελα Κόνραντ, αστροβιολόγος στο διαστημικό κέντρο Goddard της ΝΑSA.


Εντοπίστηκε δίσκος όπου πιθανολογείται ότι έχει διάμετρο περίπου 3.000 μίλια περίπου δηλ 5.000 χιλιόμετρα), φωτογραφήθηκε από τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και έχει προκαλέσει τρόμο σε όσους έχει διαρρεύσει η ύπαρξη του. Όσοι βιάστηκαν να κατηγορήσουν για μυθομανή τον ερευνητή Stephen Hannard του Alien Disclosure Group, έπεσαν επάνω σε κάποιες τυχαίες φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν στις 10/3/2013 από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι όπως συνηθίζεται όταν φτάνουν στα όρια της ατμόσφαιρας και αποθανατίζουν το άπειρο του διαστήματος. Στην φωτογραφία αυτή ακριβώς πάνω και αριστερά από τον ήλιο φαίνεται καθαρά ένα τεράστιο διαστημικό αντικείμενο, παρόμοιο μα αυτό του ερευνητή Stephen Hannard.
Στα social media της Αμερικής που εκτέθηκε πρώτα η φωτογραφία γίνεται λόγος για τεχνητό διαστημικό σταθμό, όπως αυτός που μας έδειξαν στην ταινία elysium.
Αφού λοιπόν η πληροφορία διασταυρώνεται και μάλιστα τυχαία, από δύο διαφορετικές πηγές, οι οποίες, η μια με την άλλη, ουδεμία σχέση έχουν και μάλιστα επιβεβαιώνουν, παλαιότερες πληροφορίες, που ήθελαν τρία γιγαντιαία αντικείμενα να πλησιάζουν την Γη, καμία αμφιβολία δεν θα πρέπει να υπάρχει ότι εκεί έξω, στο σκοτεινό διάστημα κάτι υπάρχει που ελάχιστοι το γνωρίζουν και φυσικά δεν το λένε.
Δεν είναι τυχαίες οι όλο και αυξανόμενες αναφορές από το 2010 και μετά της NASA.
Ο συγκεκριμένος δίσκος πιθανόν να ετοιμάζεται να επέμβει για ακόμα μια φορά στην Γη;
Ο Βρετανός ερευνητής Stephen Hannard του Alien Disclosure Group, έχει δώσει στην δημοσιότητα την εικόνα που έχει αποτυπωθεί από το Πλανητάριο Μπραζίλια προσφάτως, η οποία δείχνει ένα… αντικείμενο σε σχήμα δίσκου που εμφανίζεται πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης, τεραστίων διαστάσεων. Το αντικείμενο αυτό προσομοιάζει με τα αυτά που μας είχαν απασχολήσει το 2011. Τότε ο ο Αστροφυσικός Craig Kasnov που εργάζεται στο Ινστιτούτο SETI ανακοίνωσε ότι, το μήκος του ενός από αυτά, πλησιάζει τα 240 χιλιόμετρα! Η πιο πάνω εικόνα, κυκλοφόρησε 12 Νοέμβρη του 1996, από το Jet Propulsion Laboratory στην Πασαντένα της Καλιφόρνια, και δείχνει το φεγγάρι του Δία, Europa καλυμμένο με πάγο.
Κάθε νέα ανακάλυψη μας κάνει να κατανοούμε ότι είναι πιο πιθανό να μην είμαστε μόνοι. Η υπόθεση για ένα είδος εξωγήινης ζωής κάπου αλλού στο σύμπαν αποδεκτό γεγονός. Τις τελευταίες ημέρες, οι επιστήμονες έχουν αποκαλύψει ότι υπάρχουν τρεις φορές περισσότερα αστέρια όπως πιστευόταν παλαιότερα που θα μπορούσαν να έχουν ζωή, και ότι ένα βακτήριο μπορεί να ζήσει ακόμα και με αρσενικό, επεκτείνοντας την κατανόησή μας για το πώς η ζωή μπορεί να ευδοκιμήσει κάτω από τις πιο σκληρές και παράξενες περιβαλλοντολογικές συνθήκες.Έτσι τον τελευταίο καιρό, μια σειρά νέων ανακαλύψεων κάνουν να φαίνεται πιο πιθανό ότι…..δεν είμαστε μόνοι και ότι υπάρχει ζωή κάπου αλλού στο σύμπαν.
Το Ινστιτούτο SETI είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ψάχνει για ενδείξεις ζωής πέρα από τη Γη. Η αποστολή του είναι να «διερευνήσει, να κατανοήσει και να εξηγήσει την προέλευση, τη φύση και τη διάδοση της ζωής στο σύμπαν.Έγγραφα από το SETI αποκαλύπτουν ότι, τρία τεραστίων διαστάσεων διαστημόπλοια, η τροχεία τους είναι τέτοια που η Γη είναι μέσα στην πορεία τους. Ο αστροφυσικός Craig Kasnov που εργάζεται στο Ινστιτούτο SETI ανακοίνωσε την προσέγγιση προς τη Γη από 3 πολύ μεγάλα ATIA, πολύ γρήγορα κινούμενα. Το μήκος τους είναι της τάξης των 240 χιλ κατά προσέγγιση . Η προσγείωση τους στην Γη η πιο κοντινή τους απόσταση από αυτή, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επιστημόνων, θα πρέπει να είναι στα μέσα Δεκεμβρίου 2018.Πατήστε εδώ http://www.sky-map.org/και εισάγετε τις συντεταγμένες για να δείτε και μόνοι σας τα γιγαντιαία UFO:
– 19 25 12 -89 46 03 – το πρώτο μεγάλο αντικείμενο
– 16 19 35 -88 43 10 – από έναν κυλινδρικό αντικείμενο
– 02 26 39 -89 43 13 – το αντικείμενο ως έναν κύκλο
Οι συμμετέχοντες στην έρευνα είναι βέβαιοι ότι η κατάσταση αυτή είναι απολύτως πραγματική, και η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA προσπαθεί να αποκρύψει σημαντικές πληροφορίες. Όπως έκανε και με την αποστολή του Απόλλων 11 και την καταστροφή αποδείξεων στο Φεγγάρι για την ύπαρξη έξω γήινου πολιτισμού βομβαρδίζοντας με τακτικά πυρηνικά εγκαταστάσεις που βρέθηκαν εκεί.
Τα αντικείμενα αυτά είναι κιόλας ορατά από το βόρειο ημισφαίριο και τα τηλεσκόπια της NASA του προγράμματος HAARP που μελετάει το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα και έρχονται από πολύ βαθιά στο νότιο ημισφαίριο του ουρανού.
Σε κάθε περίπτωση, το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να περιμένετε – λέει Kasnov. – Σύντομα αυτά τα ουράνια αντικείμενα θα είναι ορατά σε ένα καλό τηλεσκόπιο.
Προφανώς κάποιοι που γνωρίζουν δεν θέλουν να πουν για τους δικούς τους λόγους !
Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά σον ουρανό … η αλήθεια είναι εκεί έξω.
Τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά από εκείνες τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του sky-map έχουν εξαφανιστεί οι σκιές αυτές (κατά την γνώμη μας τεχνηέντως) αλλά στην θέση με το στίγμα 09 52 31 -70 29 15,8 διακρίνεται καθαρά ένας τεράστιος ιπτάμενος δίσκος.

Κάντε το τεστ και μόνοι σας για να δείτε …. πανομοιότυπο ουράνιο σώμα που αποκλείει κάθε παρερμηνεία για το τι παρατηρούμε υπάρχει και στις συντεταγμένες 09 41 40 -60 17 51. ενώ πλήρη σχηματισμό άλλες δύο πανομοιότυπες σκιές στην θέση 08 54 10 -55 36 11 και 09 23 07 -55 21 57.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κάποιο αντικείμενο ίδιο με τα προηγούμενα μόνο που πια δεν είναι στις συντεταγμένες που σας είχαμε δώσει τότε αλλά πολύ πιο κοντά στην Γη και μπορείτε εύκολα να δείτε και μόνοι σας αν επισκεφθείτε το http://www.sky-map.org/ και στην θέση που σας ζητάει τις συντεταγμένες για να παρατηρήσετε ότι θέλετε αντιγράψτε αυτές 20h26m46.63s, +45°04′12.4″.
Στην θέση 19h34m45.13s, +11°05′25.0″ μπορούμε να διακρίνουμε αυτό στην δευτερη φωτογραφία.
Ανάμεσα στον πλανήτη Άρη και τον Ερμή ακόμα δύο παρόμοια στίγματα από αυτά που είχαμε δει και παλιότερα και μπορείτε να τα δείτε και εσείς στις συντεταγμένες 16h28m16.48s, -23°40′09.3″.

Τα συμπεράσματα δικά σας εμείς απλά καταγράφουμε ότι βλέπουμε και σας παραθέτουμε τα στοιχεία μας …
Δείτε περισσότερα στην σελίδα της NASA : http://www.nasa.gov/home/index.html
zachariasandfriends

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger