Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Η Λερναία Ύδρα στην Σκόπελο. Sales meeting αιολικών μπας και το χάψουν οι ιθαγενείς......διοργανώνεται σήμερα Σάββατο 9 Απριλίου, στις 6 μ.μ., στον κινηματογράφο «Ορφέα» στην ΣΚΟΠΕΛΟ



Θα έλεγε κανείς ότι με όσα έχουν βγει στην φόρα για το ρεύμα, τα αιολικά, το El Hierro, την οικονομική κατάσταση της χώρας μας... Με όσα βγει στην φόρα, με εκπλήσσει το θράσος.

Έστησε διαφημιστική εκδήλωση ο Δήμος Σκοπέλου, οι ενδιαφερόμενοι το έμαθαν τελευταία στιγμή, και άντε να πείσεις τον κύριο και την κυρία Σκοπελίτη ότι πρόκειται για ΑΠΕτεώνες, για Πράσινα Λαμόγια, για πλασιέ φυκιών για μεταξωτές κορδέλες...  Ημερίδα που μάλλον είναι σαν εκδήλωση προώθησης προϊόντων. Sales meeting. Οργανωτική συνάντηση να κάνουμε τζίρους...

Θα τους πούνε για τζάμπα αιολικό και ηλιακό δυναμικό, για καθαρή ενέργεια, για ανταποδοτικά τέλη και πολλά λεφτά για τους δημότες. Θα φέρουν όλο το θέατρο:  Τους "επιστήμονες" της ΕΛΕΤΑΕΝ.  Τους οικωλόγους που έχουν άποψη για ενέργεια...  Τον περιφερόμενο πλασιέ, τέως Δήμαρχο Ανάβρας...  Άξιος, Δήμαρχε, άξιος, η Μπιρμπίλη και ο Φούχτελ τώρα δικαιώνονται.  (Η φωτό είναι από την Σκόπελο, μεγαλώνει με κλικ και ο προϊστάμενος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι από εδώ)

Ποτέ και πουθενά δεν έχει επιτευχθεί οποιαδήποτε υποψία ενεργειακής αυτονομίας από οποιαδήποτε πατέντα με αιολικά, φωτοβολταϊκά, αντλησιοταμίευση και άλλα τέτοια Πράσινα. Μπορεί στο μέλλον, όταν θα φυσάει συνέχεια και σταθερά, όταν ο ήλιος δεν δύει το βράδυ, όταν υπάρχει άπειρο νερό και δωρεάν αντηλσιοταμίευση,  όταν λυθεί το αεικίνητο και άλλα τέτοια ευφάνταστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger