Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Oι Abba θα δώσουν μία και μοναδική συναυλία στη Σκόπελο!

Οπως αποκαλύπτει η σουηδική εφημερίδα The Local, οι Abba θα δώσουν μία μοναδική συναυλία στη Σκόπελο, το ελληνικό νησί που «πρωταγωνιστεί» στην ταινία Mamma Mia!

i-abba-tha-dwsoun-mia-kai-monadiki-sunaulia-sti-skopelo

Τα τέσσερα μέλη των Abba υποσχέθηκαν να τραγουδήσουν και πάλι για το κοινό για πρώτη φορά εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες, και μάλιστα στην Ελλάδα.
Οπως αποκαλύπτει η σουηδική εφημερίδα The Local, οι Abba θα δώσουν μία μοναδική συναυλία στη Σκόπελο, το ελληνικό νησί που «πρωταγωνιστεί» στην ταινία Mamma Mia!


Η είδηση αυτή έρχεται μόλις δύο περίπου μήνες μετά την επανένωση του διάσημου συγκροτήματος για το «Mamma Mia! The Party» τον Ιανουάριο
«Είμαστε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε να τους καλωσορίσουμε στη Σκόπελο», δήλωσε ο επικεφαλής του ελληνικού,τουρισμού κ. Χρήστος Φλιπφλόπουλος (εμείς τον ψάξαμε βεβαια αλλά δεν τον βρήκαμε τον κύριο... Φλιπφλόπουλο ). «Ολοι αγαπάμε τους Abba, είναι ο απόλυτος θρύλος».



«Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα πάνε στην κοινότητα, για να μας βοηθήσει να επαναφέρουμε το νησί στην προ-Mamma Mia δόξα του», δήλωσε ο κ. Φλιπφλόπουλος.
Η The Local ωστόσο προειδοποιεί τους μεγάλους φαν των Abba: προτού πουλήσετε το σπίτι σας, το αυτοκίνητο και το μικρότερο παιδί σας για να αγοράσετε εισιτήρια για τη συναυλία, σημειώστε ότι δεν θα είναι μία μεγάλη συναυλία καθώς οι Σουηδοί έχουν υπογράψει για να παίξουν μόνο ένα τραγούδι στη σκηνή στο ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής της Σκοπέλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της The Local, η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου, που συμπίπτει με την «Ημέρα του ρολού κανέλας» στη Σουηδία.
«Χαχα, εγώ θα πω στους αρτοποιούς μας να αρχίσουν να φτιάχνουν συνταγή για... σουβλάκι κανέλα αμέσως», είπε ο κ. Φλιπφλόπουλος όταν ρωτήθηκε αν ήξερε τη σημασία της ημερομηνίας αυτής.
Πρωταπριλιάτικο αστείο της σουηδικής εφημερίδας; Θα δείξει... Η ιδέα για σουβλάκι κανέλας πάντως δεν είναι άσχημη. Κάνει καλό και στη χοληστερίνη!


Το πρωταπριλιάτικο αστείο για τη συναυλία των Abba στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: 01/04/2016 - 14:51
Τελευταία δημοσίευση: 14:51Lifestyle
Το πρωταπριλιάτικο αστείο για τη συναυλία των Abba στην Ελλάδα
Τα τέσσερα μέλη των Abba υποσχέθηκαν να τραγουδήσουν ξανά για το κοινό για πρώτη φορά εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες, αναφέρει η σουηδική εφημερίδα The Local.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η μία και μοναδική συναυλία των Abba θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο,όπου είχαν γίνει τα γυρίσματα για την ταινία Mamma Mia.
Το δημοσίευμα προκάλεσε έκρηξη ενθουσιασμού στους fans του συγκροτήματος ωστόσο λίγο αργότερα η εφημερίδα επανήλθε διευκρινίζοντας πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο και πως οι Abba δεν έχουν τέτοια πλάνα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger